Változások a H6-os és a H9-es HÉV járatokon

2018. június 14. csütörtök, 05.07 / Utolsó módosítás: 2018. június 21. csütörtök, 09.26

 

Június 16-tól 22-ig HÉV-pótlóbusz jár a H9-es HÉV-vonal egy szakaszán.

Június 16-tól 22-ig a H9-es HÉV Cinkota és Csömör között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal utazhatnak.

A H9-es HÉV rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Cinkota között jár. H9-es jelzéssel HÉV-pótlóbusz közlekedik Cinkota és Csömör állomás között, mely Cinkota alsó megállóhelyet nem érinti. Onnan gyalogosan javasolt eljutni Cinkota HÉV-állomásig vagy Ilonatelepig. A HÉV-pótló járat útvonala: Cinkota (az állomásépület mögötti parkoló)–Ostoros út–Szlovák út–Állás utca–Monoki utca–Bekecs utca–Csöbör utca–Cinkota, Major út–Hunyadi János utca–Béke tér–Szabadság út–Csömör (az állomásépület mellett).

 HÉV H9

Június 16–22. között a H6-os HÉV egy vágányon közlekedik

Közlekedés június 16-án és 17-én

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Közvágóhíd irányú vágányon közlekedik a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A Közvágóhíd állomásról induló vonatok az eredeti, Ráckeve irányú vágányon közlekednek Soroksár, Hősök tere állomásig; innen Közvágóhíd irányú vágányon, amelyen Dunaharaszti külső állomásig közlekednek. A Közvágóhíd felé közlekedő vonatok a teljes vonalon az eredeti Közvágóhíd irányú vágányon járnak.

A H6-os HÉV a Szent István utca, a Millenniumtelep és Dunaharaszti felső állomáson a Közvágóhíd irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

A Közvágóhíd végállomásról szombaton 21:38-kor, 22:38-kor, 23:38-kor és 0:50-kor, vasárnap 21:38-kor, 22:38-kor és 23:38-kor induló szerelvények a Torontál utca, Soroksár felső, Szent István utca, Millenniumtelep és Dunaharaszti felső megállóhelynél a Közvágóhíd irányú peron mellett; míg Pesterzsébet felső állomáson a Ráckeve irányú megállóhely-peron magasságában levő peron mellett állnak meg.

 

Közlekedés június 18–22. között

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Ráckeve irányú vágányon közlekedik a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A Dunaharaszti külső állomásról induló vonatok a helytelen, Ráckeve irányú vágányon közlekednek Soroksár, Hősök tere állomásig; innen Közvágóhíd irányú vágányon, amelyen Közvágóhíd állomásig közlekednek. A Ráckeve felé közlekedő vonatok az eredeti Ráckeve irányú vágányon járnak.

A H6-os HÉV a Dunaharaszti felső, a Millenniumtelep, a Szent István utca és a Soroksár, Hősök tere állomáson a Ráckeve irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

HÉV H6

Az okozott kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

 

MÁV-HÉV