Változások a H5-ös és a H8-as HÉV közlekedésében

2018. szeptember 26. szerda, 10.20 / Utolsó módosítás: 2018. október 17. szerda, 14.02

Módosított menetrend a H5-ös HÉV vonalán

H5 HÉV

Október 15-19. között mindennap, kb. 21 óra után a H5-ös HÉV szerelvényei a Batthyány tértől csak Békásmegyer állomásig közlekednek. A kimaradó szakaszon a H5-ös pótlóbusszal utazhatnak, melyre Békásmegyeren a 160-as busz végállomásánál (a Csobánka téri buszfordulóban), a további szakaszon a 943-as éjszakai járat megállóhelyein lehet felszállni. Kivéve Pomázon és Szentendrén, ahol Békásmegyer felé a VOLÁNBUSZ-állomáson kijelölt helyeken áll meg. 

Október 19-én (pénteken) 20 órától 21-én (vasárnap) üzemzárásig a vonatok módosított menetrend szerint járnak. A Békásmegyer irányába közlekedő vonatok a Szépvölgyi út, a Tímár utca és a Szentlélek tér megállóhelyeken az ellenkező, Batthyány tér irányú peronok mellett állnak meg. 

Október 26-án (pénteken) 20 órától 28-án (vasárnap) üzemzárásig a vonatok a teljes vonalon, módosított menetrend szerint járnak. A fenti időszakban a Batthyány tér irányába közlekedő vonatok a Szentlélek tér, a Tímár utca és a Szépvölgyi út megállóhelyeken az ellenkező, Szentendre irányú peronok mellett állnak meg.

 

 

 

 


Október 20-21-ig a H8-as HÉV Kerepes és Gödöllő között egy vágányon közlekedik 

A H8-as HÉV módosított menetrend szerint közlekedik szombaton és vasárnap, egyes vonatok csak az Örs vezér tere és Kerepes állomások között járnak. Gödöllő és Kerepes között a szerelvények mindkét irányban a Gödöllő irányú peron mellett állnak meg.

Az okozott kellemetlenségek miatt megértésüket kérjük!

h8 hév