Sülysápnál megjavították a biztosítóberendezés kábelét

2019. október 24. csütörtök, 13.14 / Utolsó módosítás: 2019. október 25. péntek, 19.46
Frissítés: 
A Sülysápnál elvágott kábelt megjavították, így fokozatosan csökkenhetnek a késések. Hátráltatja a menetrend helyreállását, hogy Pusztaszentistvánnál egy mozdony meghibásodott és akadályozza a forgalmat. A menetrend szerinti közlekedés péntek éjjel állhat helyre a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon.

Frissítés: A Szolnokról Budapestre tartó G60-as vonatok Nagykátától S60-as vonatként közlekednek a Keleti pályaudvarig én mindenhol megállnak. A Keleti pályaudvarról indul 6:50-kor és 7:50-kor a sülysápi S60-as vonat, 8:15-kor a szolnoki Z60-as személyvonat. A Bukarestből Budapestre tartó Corona InterCity és a Lőkösházól Budapestre tartó reggeli gyorsvonat kerülő útvonalon Cegléd és a körvasút érintésével közlekedik. A mai napon nem közlekedik a Keleti pályaudvarról Sülysápra 7:50-kor induló S60-as és a Sülysápról 8:54-kor a Keleti pályaudvarra induló S60-as személyvonat.


Frissítés:

A kábelvágás során elvágott kábelek javítása várhatóan pénteken délig tart, ezért pénteken kora délutánig hosszabb menetidőkre kell számítani.

Előzmény:

A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon 15-30 (esetenként 30-50) perccel nőhet a járatok menetideje, mert Sülysáp és Tápiószecső között - kábelvágás miatt - meghibásodott a biztosítóberendezés. A javításán már dolgoznak a szakemberek.

Utasaink elnézését és türelmét kérjük!

MÁVINFORM