Sárosd-Szabadegyháza között újraindult a közlekedés

2020. február 13. csütörtök, 15.25 / Utolsó módosítás: 2020. február 13. csütörtök, 18.34

Frissítés:

Röviddel 18 óra után megindulhatott a vonatforgalom, miután befejeződött a helyszínelés. Fokozatosan, éjszakára állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés. 

A Budapestre tartó IC803-as, Dráva és az IC823-as Rippl-Rónai InterCity-ket összekapcsolják, az eredeti útvonalukon a pusztaszabolcsi vonalon közlekednek, nem kerülnek Dunaújváros felé.

A Dombóvárról Pusztaszabolcsra tartó, 8043-as és ellenkező irányban a Pusztaszabolcsról Dombóvárra tartó, 8038-as számú S40-es vonatok helyett még pótlóbusz közlekedik.

 

Frissítés:

A Budapestre tartó IC803-as, Dráva és az IC823-as Rippl-Rónai InterCity-ket összekapcsolják.

Előzmény:

A Pécsről Budapest-Keleti pályaudvarra tartó Mecsek InterCity Sárosd és Szabadegyháza között elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt nem közlekednek a vonatok azon a szakaszon. A Budapest–Dombóvár–Pécs vonalon jelentősen hosszabb menetidővel kell számolni. Az utasokat pótlóbuszok szállítják Pusztaszabolcs-Sárosd viszonylatban. A Keleti pályaudvarról Pécsre közlekedő IC 806-os sz. Tettye InterCity és a Pécsről a Keletibe tartó IC 803-as sz. Dráva InterCity kerülő útvonalon, Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Mezőfalva–Rétszilas érintésével közlekedik. A Sárbogárdra és onnan utazóknak személyvonatokkal kell utazniuk, mert a két IC a kerülő útvonalon miatt nem érinti Sárbogárdot.

MÁVINFORM