A MÁV appon és a Keleti pályaudvar Utascentrumában is zavartalan jegyváltás

2024. március 1. péntek, 11.58 / Utolsó módosítás: 2024. március 1. péntek, 20.15
Frissítés: Budapesten, a Keleti pályaudvar Utascentrumában és a MÁV app-on is zavartalan, teljes körű a jegykiadás, a hibát megjavították.   

Frissítés: A vasúttársaság a MÁV app felhasználók türelmét kéri, illetve javasolja az alkalmazás törlését és újratelepítését. Ha iOS rendszerű készüléket használ, akkor az App Store nem jelzi a frissítést, érdemes egyénileg külön frissíteni az applikációt.

Kérjük, probléma esetén használják a jegy.mav.hu (ELVIRA) oldalunkat, vagy napijegy vásárlása esetén a jegykiadó automatákat vegyék igénybe a vásárláshoz.  


Frissítés március elsején 5:30-kor: Mától új tarifarendszer teszi egyszerűbbé, olcsóbbá a közösségi közlekedést. A március 1-jétől érvényes új tarifa- és kedvezményrendszer bevezetésével összefüggő technikai átállást az éjjel elvégezték, a vasúttársaság megkezdte az új kedvezményekkel és feltételekkel elérhető jegyek és bérletek értékesítését a jegypénztáraknál, online a MÁV app-ban és az ELVIRÁ-ban, illetve az automatáknál, továbbá a vonatok és volánbuszok fedélzetén. A részletetek megtudhatják a változásokról és az új lehetőségekről az ujtarifa.hu weboldalon.

A Keleti pályaudvar utascentrumában azonban még tart a technikai átállás, ott emiatt átmenetileg nem lehet vasúti jegyet vásárolni.

Frissítés március elsején 4:45-kor: A március 1-jétől érvényes új tarifa- és kedvezményrendszer bevezetésével összefüggő technikai átállást a tervezett időkeret alatt nem fejezték be, a szakemberek továbbra is dolgoznak az átállításon.
Ezért még szünetel a jegyértékesítés a pénztáraknál, az automatáknál, a vonatok fedélzetén és online az ELVIRÁ-ban, valamint a MÁV appban is. (A korábban vásárolt jegyek, bérletek természetesen ebben az időszakban is bemutathatók.)

Előzmény: A március 1-jétől érvényes új tarifa- és kedvezményrendszer bevezetésével összefüggő technikai átállás miatt csütörtökről péntekre virradó éjszaka 22 órától hajnali 3 óráig szünetel a jegyértékesítés a pénztáraknál, az automatáknál, a vonatok fedélzetén és online az ELVIRÁ-ban, valamint a MÁV appban is. (A korábban vásárolt jegyek, bérletek természetesen ebben az időszakban is bemutathatók.)

Kérjük utasainkat, hogy a karbantartás előtt vagy azt követően váltsák meg menetjegyüket.

Fontos, hogy a MÁV mobilalkalmazást az új díjtermékekkel való utazás megtekintéséhez, vásárlásához feltétlenül frissíteni kell március 1-jén vagy azt követően. 
Útmutató a frissítéshez: https://mavapp.hu/frissites

Ma 22 órától holnap 3 óráig szünetel a jegyértékesítés

MÁVINFORM