Közlekedési rend keddtől a ceglédi és a lajosmizsei vonalakon

2021. november 22. hétfő, 19.01 / Utolsó módosítás: 2021. november 23. kedd, 22.14

Kőbánya-Teher állomáson a vonatközlekedésben már csak kisebb fennakadást okozó korlátozások érvényesek, a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon 5-10 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani. November 23-án, keddtől már csak a lajosmizsei vonali vonatok közlekednek rövidebb útvonalon a torlódások és nagyobb késések megelőzése érdekében.

Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között közlekednek mindkét irányban. Kőbánya-Kispestről óra 33-kor indulnak a vonatok, csatlakozásra nem várnak. A lajosmizsei vonal utasainak a gyorsabb eljutás érdekében a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon érdemes a BKK járataival utazni. Csak a lajosmizsei vonali vonatokkal utazók esetében fogadják el keddtől az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metrón Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között.

Keddtől  minden Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony és Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő vonat menetrend szerint a Nyugati pályaudvarig közlekedik és onnan indul. A debreceni, nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k is a teljes útvonalon közlekednek, de már nem állnak meg Kőbánya alsón és a korábbi felármentesség is megszűnt.

Ideiglenes közlekedési rend

A lajosmizsei vonalat érintő korlátozásról itt tekinthető meg az utastájékoztatási térkép.

A műszaki hibáról és a helyreállításról itt olvasható hír: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/kobanya-teher-allomason-tovabbra-dolgoznak-biztositoberendezes-helyreallitasan

MÁVINFORM