Kijavították a biztosítóberendezési hibát Nagytétény és Tárnok között

2018. október 10. szerda, 05.42 / Utolsó módosítás: 2018. október 10. szerda, 09.53

Frissítés:

Nagytétény és Tárnok között kijavították a biztosítóberendezési hibát, így megszűnt a korlátozás ezen a szakaszon. Várhatóan késő délelőttre visszaáll a menetrendszerű vonatközlekedés a székesfehérvári, a pécsi és dunaújvárosi vonalon.


Frissítés: 8:45

Háromnegyed 9-kor befejeződött a helyszínelés Nagytétény és Tárnok között, így ismét mindkét vágányon elindulhatott a vonatforgalom. A biztosítóberendezési hiba miatt azonban lassabban közlekednek a vonatok. A torlódások elkerülése érdekében esetenként az S40-es pusztaszabolcsi és az S42-es dunaújvárosi vonatok csak Tárnokig közlekednek, ahol mindkét irány felé átszállással biztosít tovább utazást a vasúttársaság. 


Frissítés: 7:55

Nagytétény és Tárnok között meghibásodott a biztosítóberendezés ezért tovább nőt a menetidő a pécsi, a székesfehérvári és a dunaújvárosi vonalon. A másik vágányon még tart a hatósági helyszínelés. Az érintett járatoknál 30-60 perccel is hosszabb lehet az eljutási idő.


 Előzmény:

Szerdán kora reggel Nagytétény és Tárnok között egy szerelvényvonat elgázolt egy ismeretlen személyt. A hatósági helyszínelés idejére az egyik vágányt lezárták, ezért a székesfehérvári, a pécsi és dunaújvárosi vonalon 20-30 perccel hosszabb lehet a menetidő.

A kialakult helyzet miatt az utasok megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM