Helyreállították a váltóhibát Fót állomáson

2017. szeptember 18. hétfő, 16.51 / Utolsó módosítás: 2017. szeptember 18. hétfő, 18.49

Frissítés 18:50

Kijavították a váltóhibát Fót állomáson. Fokozatosan áll helyre a menetrend a veresegyházi vonalon, várhatóan késő éjszakáig hosszabb menetidővel kell számolniuk az arra utazóknak.


Frissítés: 18:07

Részben megjavították a váltót Fót állomáson, így csökkentett sebességgel újra elindulhatott a forgalom, de a hiba miatt a vonatok csak a szomszédos állomásokon kerülhetik el egymást. Továbbra is 30-100 perccel hosszabb menetidővel kell számolni a veresegyházi vonalon.

Frissítés: 17:33

Fót állomáson ismét váltó meghibásodás okoz fennakadást a vonatforgalomban. A szakemberek a helyreállítást megkezdték. A veresegyházi vonalon utazóknak néhány járat esetében 30-100 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Frissítés: 17:17

Kijavították a váltóhibát Fót állomáson, így újra elindulhatott a vonatforgalom. Ez, és egy korábbi felsővezetéki hiba miatt azonban, várhatóan csak késő estére áll helyre a menetrendszerű közlekedés a veresegyházi vonalon.


Előzmény:

Fót állomáson váltó meghibásodás okoz fennakadást a vonatforgalomban. A szakemberek a helyreállítást megkezdték. A veresegyházi vonalon utazóknak néhány járat esetében 20-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A kialakult helyzet miatt az utasok megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM