Felújítások, menetrendi változások a ceglédi vonalon

2019. július 9. kedd, 08.16 / Utolsó módosítás: 2019. július 9. kedd, 08.17
A Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon július 8-tól 13-ig Pestszentlőrinc és Vecsés, valamint Kaba és Hajdúszoboszló között végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok menetrendje módosul.
  • Napközben a Budapest-Nyugati pályaudvar és Záhony közötti sebesvonatok csak Cegléd és Záhony között közlekednek. Az S50-es személy-, illetve a Z50-es zónázó vonatokról átszállási lehetőség lesz a sebesvonatokra.
  • A Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony közötti InterCity vonatok Szolnoktól Budapestig, illetve a fővárostól Szolnokig kerülő útvonalon közlekednek; nem érintik a ceglédi állomást, Ferihegy, Zugló megállóhelyet és Kőbánya-Kispestet. A szegedi IC-k Pilisen és Albertirsán megállnak.
  • A kör-InterCity vonatok csak Nyíregyházáig járnak, így csak Budapest-Keleti–Nyíregyháza, illetve Nyíregyháza–Budapest-Nyugati pályaudvar között közlekednek. A Keleti pályaudvar és Hatvan között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity pótlóbuszok közlekednek.

Július 8-tól 12-ig a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon is délutánonként a gyorsított vonatok rövidebb útvonalon közlekednek.

MÁVINFORM