A Budapest–Cegléd és a Budapest–Lajosmizse vonalon augusztus 5-ig módosított menetrend érvényes

2019. július 25. csütörtök, 05.46 / Utolsó módosítás: 2019. augusztus 5. hétfő, 06.14
A ceglédi vonalon 15-20 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a felújítási munkálatok okozta korlátozások miatt.

A Budapest–Cegléd vonalon, Kőbánya-Teher és Kőbánya-Kispest között július 20-tól augusztus 5-ig pályakarbantartás miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.  A Nyugati pályaudvarról a vonatok jelentős része 5-10 perccel korábban indul. A monori vonatok egy része a Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya-Kispestről vagy Kelenföldről indul és oda is érkezik. A Budapest–Záhony közötti sebesvonatok a Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya-Kispestre érkeznek és onnan is indulnak. 

A 16303-as számú HÉTMÉRFÖLDES sebesvonat Szolnoktól kerülő útirányon át közlekedik, a Nyugati pályaudvarra 21:25-kor érkezik meg. Ferihegy és Zugló megállóhelyet és Kőbánya-Kispestet nem érinti. A Nyugati pályaudvarról 17:28-kor Szolnokra induló vonat a teljes útvonalon kimarad a menetrendből. 

A Budapest–Lajosmizse vonalon a vonatok Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak. A Budapestől Lajosmizsére 23:31-kor induló vonat a Nyugati pályaudvarról indul. A Lajosmizséről Budapestre hajnali 2:40-kor induló vonat változatlanul a Nyugatiba érkezik. 

MÁVINFORM