Befejezték a helyszínelést Dunakeszi alsónál

2019. augusztus 26. hétfő, 14.48 / Utolsó módosítás: 2019. augusztus 26. hétfő, 18.22
FRISSÍTÉS: Befejezték a helyszínelést Dunakeszi alsónál, ahol korábban egy személyvonat elgázolt egy embert. Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között már mindkét vágányon közlekednek a vonatok. A Budapest–Vác–Szob vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés. A mai napon azonban még hosszabb menetidővel kell számolni.   

FRISSÍTÉS:  Dunakeszi alsó megállóhelynél az utasokat a katasztrófavédelem segítségével egy másik vonatra szállították át, senki nem maradt a nyíltvonalon. Már úton vannak a Szob felé haladó személyvonattal. A délutáni csúcsforgalom miatt vonatfeltorlódások alakulnak ki a Budapest-Vác-Szob vonalon, a menetidő 40-50 perccel is megnőhet. A Nyugati pályaudvarról Vácra a 16:45-kor induló S70-es vonat kimarad a menetrendből.


Előzmény: A Nyugati pályaudvarról Szobra tartó Z70-es személyvonat 14:22-kor, Rákospalota-Újpest és Dunakeszi állomás között, Dunakeszi alsó megállóhelynél elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt – amely várhatóan három órahosszán át is eltarthat – a vonatok azon a szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek. A Budapest–Vác–Szob vonalon jelenleg 20-30 perccel nő meg a menetidő, de a csúcsforgalomban, a vonatfeltorlódások miatt, ennél hosszabb menetidő is előfordulhat. A délutáni vonatoknál változhatnak a megállási helyek is, az utasok elszállítása érdekében.  

Kérjük az arra utazókat, tájékozódjanak a térképes applikáción.

MÁVINFORM