Kártya online rendelése és átvétele

A START Klub 50% kártya újra megrendelhető és hosszabbítható online módon. Az online igényelt kártyák első lehetséges érvényességi napja az igénylés napjától számított minimum 30, maximum 60 nap.  A START Klub Kártyacsalád megvásárlásának és felhasználásának egyéb feltételei változatlanok.

A START Klub kártya online igénylése

START Klub kártya igényelhető online módon, a MÁV-START honlapon található elektronikus igénylőlap kitöltésével (regisztráció után), amelyhez az igazolványképet is fel kell tölteni. (A fénykép minimum 2,4 cm × 3 cm, 300 dpi felbontású).

Az online módon leadott megrendelésnél nincs mód kártyabizonylat kiadására. A kártya érvényességének első napja a rendelés elfogadását követő minimum 30. nap és maximum 60. nap közé eshet. 26 éven aluliaknak szóló (START Klub -26) kártyát az igényelhet, aki az érvényesség első napján még nem töltötte be a 26-ik életévét.

26 éven aluliaknak szóló (START Klub -26) kártyát az igényelhet, aki az érvényesség első napján még nem töltötte be a 26-ik életévét.

START Klub online

A START Klub kártya átvétele

Az igényléskor megadott e-mail címen vagy telefonon (sms-ben) munkatársunk értesíti az igénylőt arról, hogy megrendelt kártyája átvehető. A kártya átvétele és kifizetése a rendeléskor kiválasztott Menetjegyirodában vagy vasútállomás START Klub átvételi helyként jelölt pénztárában történik.

Átvételkor a pénztáros ellenőrzi az átvevő személyazonosságát (26 éven aluliaknál a jogosultságot is), és a kártyát átadja az Utas részére. A kártya meghatalmazás ellenében is átvehető. Az átvételt az Utas aláírásával elismeri. A START Klub kártya átvevő helyek megtekintése.

Az átvett, majd ellopott kártyát csak rendőrségi feljelentés ellenében áll módunk pótolni, melyet elektronikus formában a startklub [KUKAC] mav-start.hu e-mail címre kell beküldeni. A kártya pótlás díja: 5 000 Ft, mely utólag, átvételkor fizetendő.