Extra kedvezmények

Válasszon bárkit! Szombatonként Ön és Társa is féláron utazhat!

Szombatonként nem csak a START Klub kártya tulajdonosok, hanem plusz 1 fő is 50%-os kedvezményű jeggyel utazhat.

A plusz egy főre szóló kedvezmény szombatonként 0–24 óráig vehető igénybe (munkanap áthelyezéstől függetlenül) a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GySEV magyarországi vonalain. A kedvezményt két együtt utazó, azonos viszonylatra szóló jeggyel rendelkező utas veheti igénybe. Menettérti útnál mindkét utazásnak szombati napra kell esnie, más napokon ezt a kedvezményt a plusz egy fő nem veheti igénybe.

Jegyvizsgálatkor az érvényes START Klub kártyát fel kell mutatni. Az akció feltételeinek nem megfelelő menetjegye(ke)t pótdíj fizetése mellett teljes árú díjra egészítjük ki.


Autóbuszos városnézés Budapesten

A City Tour Hop On Hop Off 10 % kedvezményt biztosít áraiból a START Klub kártyacsalád bármely tagjának (START Klub 50%, Bónusz, VIP és Prémium kártya), és szombati napokon a vele utazó, vasúti menetjeggyel rendelkező útitársa részére.


Csodák PalotájaCsodák Palotája 2 helyszínen 2 féleképpen! 15% kedvezménnyel!

A Csopa Campona mellett Óbudán már a Csopa Playbar is várja az érdeklődőket teljesen különböző szórakozási lehetőségekkel!

A Csopa Campona látogatás emlékezetes program a legkisebbeknek is, hisz a napijegy tartalmas, önfeledt szórakozási lehetőséget biztosít Budatétényen, a Campona Családi és Élményközpontban. A Csopa Campona izgalmas tudományos világa nemcsak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is ámulatba ejti és elvarázsolja!

Amivel várunk a Csopa Camponában:Csodák Palotája

 • Izgalmas játéktér
 • Több mint 100 interaktív eszköz
 • Napi 4 fizika show az Öveges teremben
 • 4d élményvetítés
 • Randijegy héliumos ajándék lufival
 • Két tematikus részleg
  • Földönkívüli kalandok
  • Mágneses világ

És még sok izgalmas, felfedezésre váró játék, és program, amiről információt a www.csopa.hu oldalon találhatnak.

A START Klub kártyacsalád bármely tagjának (START Klub 50%, Bónusz, VIP és Prémium kártya) tulajdonosa 15% kedvezményre jogosult a teljes árú felnőtt, és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-P: 9:00-19:00 | Szo-V: 10:00-20:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhat fel.


T-Flotta: siófoki sétahajó és gyerekprogramok a Talizmán kalózhajón

Az idei hajózási szezonban is várja vendégeit a legendás Talizmán Yacht I. és II., a Balaton legnagyobb tengerjáró yachtjai! A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta, menetrend szerint. A Balatoni sétahajózás gyöngyszemeiről egy panoráma körön lehet megtekinteni a csodás balatoni tájat.

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. Az idei évtől kezdve gyermekeik személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több, igazi kalózzá is válhatnak

A T-Flotta Kft. a séta és program hajói árából 20% kedvezményt biztosít a START Klub kártya tulajdonos és vele együtt utazó 1 fő utastársa részére. A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra. Jegyvásárláskor az érvényes START Klub kártyát fel kell mutatni.

Részletes programok: a www.tflotta.hu oldalon.


Magyar Nemzeti CirkuszA Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatja: Nemzetközi Cirkusz Fesztivál

Világhírű fellépők, egzotikus állatok és egy zseniális bohóc várja a közönséget. A 2,5 órás műsort élő zenével kíséri egy nyolc tagú zenekar és Lady Massala afrikai énekesnő.

Kedvezményes jegyvásárlás a START Klub kártya tulajdonosok számára:

II. kategóriás jegyek árából 50% kedvezmény, 4000 Ft helyett 2000 Ft/fő, 2 éves kor alatt ingyenes a belépés.

A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra. Jegyvásárláskor az érvényes START Klub kártyát fel kell mutatni.

A műsorról részletesen a www.magyarnemzeticirkusz.hu oldalon olvashatnak bővebben. A turné állomásai elérhetők a linken.


Richter Flórián CirkuszA Richter Flórián Cirkusz bemutatja: Transformers a porondon

A hagyományos cirkuszi elemek mellett olyan technikai produkciókat mutatnak be az előadáson, ami még nem volt látható Magyarországon. 4 méter magas Transformers, ágyúcsőből kilőtt ember, valamint a cirkusz ördögmotorosai, akik egy acélhálóból épült gömbben száguldoznak egymás mellett. Richter Flórián és családja bemutatja legújabb, káprázatos lovas produkcióját is.

Kedvezményes jegyvásárlás START Klub kártya tulajdonosok a számára:

a II. kategóriás jegyek árából 50% kedvezmény, 4000 Ft helyett 2000 Ft/fő, 2 éves kor alatt ingyenes a belépés.

A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra. Jegyvásárláskor az érvényes START Klub kártyát fel kell mutatni.

A műsorról részletesen és az aktuális turnéállomásról a www.rfc.hu oldalon olvashatnak bővebben.


Dock 8A - Hajózás Budapesten 10%-os kedvezménnyel!

Vegyen részt egy kellemes Hop on Hop off hajós városnézésen 10%-os kedvezménnyel. A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra. A jegy 24 órára érvényes! A hajón angol és német nyelvű audio guide rendszer működik. Részletek, árak a Dock 8A weboldalán.Hajó menetrend


Önköltséges túrák a Vasutas Természetjárók Szövetségével

Ön is csatlakozhat akár családjával, barátaival együtt gyalogos, kerékpáros, vízi és magashegyi túrákhoz, melyet a Vasutas Természetjárók Szövetség (VTSZ) tagszervezeteinek túravezetői szerveznek és vezetnek le. A túrák helyszíne általában vonattal jól megközelíthető. A túrák listája az aktuális Hírlevélben olvasható. http://www.vtsz.hu/hirlevel/


25% kedvezmény a kerékpárjegy árából

A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából.

A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra.

A kedvezményes kerékpárjegy a pénztárakban és az interneten megváltható, a jegykiadó automatákból nem váltható meg. A START Klub kártyával rendelkezők szombati díjmentes kerékpárszállításra vonatkozó szabályt nem érinti.

Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes.


Díjmentes kerékpárszállítás szombaton

Az érvényes START Klub 50%, START Klub Társkártya, START Klub Bónusz és VIP kártyával rendelkező utasunk szombati napokon díjmentesen szállíthat 1 db kerékpárt az általános kerékpár szállítási szabályok szerint. A kedvezmény igénybe vételéhez díjmentes kerékpárjegyet kell váltani. A díjmentesség nem vonatkozik a kötelező kerékpárhely biztosítással közlekedő vonatokon a kerékpárhely díjára.

A kedvezmény kizárólag szombati napon vehető igénybe (munkanap áthelyezéstől függetlenül) 0:00 órától 24:00 óráig.


Hajózási kedvezmény a Balatonon

A Balatoni Hajózási Zrt. 10% kedvezményt nyújt a teljes árú, program nélküli sétahajójegy (felnőtt) áraiból a START Klub kártyacsalád tulajdonosa/felmutatója részére és szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa részére is - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében – 10%-os kedvezményt biztosít. (A Balatoni Hajózás Zrt. a vasúti menetjegy hátoldalát saját bélyegzővel ellátja/érvényesíti.)

Menetrendi információ: www.balatonihajozas.hu


Kedvezmény a Balatonfenyvesi kisvasútra

Fedezze fel Nagyberek vadregényes szépségeit a Balatonfenyvesi kisvasúttal! A START Klub kártyával rendelkező utasaink a kisvasútra is 50%-os kedvezményes jegyet válthatnak, szombatonként egy útitársuk is féláron utazhat.

További információt ide kattintva olvashatnak.


30%-os kedvezmény Gyenesdiás strandjaira

Strandoljon a már négy alkalommal a Balaton legjobb strandjának választott* aktív Diási Játékstrandon és a meghitt hangulatú családias Gyenesi Lidóstrandon. A START Klub kártyával rendelkező utasok részére 30%-os kedvezményt biztosítunk a napi jegyek árából.

További információ a strandokról.

* balatontipp.hu felmérés alapján 2010/2011/2013/2014-ben.

Ezen ajánlat visszavonásig érvényes.


Varázslatos látogatás a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedbe!

A világhírű Zsolnay Porcelángyár területén öt hektáron kialakított Zsolnay Kulturális Negyed különleges környezetébe várjuk a MÁV törzsutasait: a START Klub/START Klub Bónusz/START Klub VIP/START Klub Prémium kártyával rendelkezők és szombati napokon plusz egy fő útitársuk részére a Zsolnay Kulturális Negyed 15% kedvezményt biztosít a Negyed kiállításainak árából. Megtekinthető többek között a gyár aranykorát idéző, világhírű Gyugyi-gyűjtemény, a csupa rózsaszín használati kerámiákból álló Rózsaszín Zsolnay Kiállítás is. A Máv-Start által szervezett, vonattal érkező csoportokat a Negyed speciálisan összeállított kedvezményes csomagokkal várja, melyben 3 vagy 3+1 kiállítás megtekintésére van lehetőség.


Kedvezmény a Pannon Filharmonikusok pécsi koncertjein

A 202 éves Pannon Filharmonikusok Zenekar a 2003-ban történt szakmai megújulását követően Magyarország egyik meghatározó művészeti együttesévé vált. Számos egyedi hangversenyével, széleskörű, minden korosztályt kielégítő műsorstruktúrájával a dél-dunántúli régió kiemelt művészeti intézménye lett. A pécsi Kodály Központ rezidens zenekaraként a zenekar évi 42 produkciót állít színpadra Pécsett, ezen felül közel egy évtizede teltházzal futó koncertsorozatot tart fenn a Művészetek Palotájában Budapesten. A Pannon Filharmonikusok 50%-os kedvezményt nyújt belépőjegy áraiból Pécsett, a Kodály Központban tartott koncertjein a START Klub kártyacsalád felhasználóinak (Prémium, VIP és Bónusz kártyák).


Fedezze fel a Bakony igazi kalandját!

Utazzon vonattal Városlőd-Kislőd állomásra, és szórakozzon kedvezményesen a Sobri Jóska Élmény és Kalandparkban! A legkisebbeket hatalmas játszóvár, az aktív élmények keresőit számtalan erőpróba, drótkötélpályák, quadok, hófánkok várják. A park természetes szórakozást nyújt akár egy, akár többnapos osztálykirándulás esetén is.

A park a vasúton érkezők (egyéni utasok, családok, csoportok) részére 50% kedvezményt biztosít a belépőjegy árából a vasúti menetjegy felmutatója részére. Ugyancsak 50%-os kedvezményben részesülnek a START Klub kártyacsalád tulajdonosai, illetve szombati napokon a velük utazó 1 fő úti társ.


Szegedi vakáció a belvárosi Tisza Hotelben!

Az elegáns belvárosi Tisza Hotelben, mely Szeged egyik legrégibb és legpatinásabb szállodája, 15 % kedvezményt szobaárainkból biztosítunk a START KLUB kártya tulajdonosok részére. Továbbá, egyedi kedvezményes csomagajánlattal kedveskedünk a kártya birtokosoknak, melyben egy felejthetetlen Szegedi vakációzásra invitáljuk leendő vendégeinket! A csomag árából további 15 % kedvezményt biztosítunk! Bővebb információ a csomagról ide kattintva.


Kedvezmények Nosztalgia utazások árából

A MÁV Nosztalgia Kft. 10 % kedvezményt biztosít a saját szervezésű nosztalgia- és élményvonatos utazások áraiból a START Klub kártyacsalád tulajdonosa/felmutatója részére és szombati napokon a kártyatulajdonossal együtt utazó útitárs részére is.

A kedvezményt kizárólag a vasúti részvételi jegy árából adják, szállás és egyéb opcionális programra nem érvényesíthető.


Használja START Klub kártyáját a Hotel Sopronban is!

Családbarát környezetben, páratlan kilátással igazi vendégszeretettel, aktív programokkal várja vendégeit a Hotel Sopron. A megújult szálloda 2013-ban ünnepelte megnyitásának 30. évfordulóját. A MÁV-START-tal kötött együttműködésnek köszönhetően a szálloda 20% kedvezményt biztosít a START Klub kártyával és társkártyával rendelkezők részére az adott időszakra, napra érvényes áraiból, a kihasználtság függvényében, előzetes foglalás esetén. A kedvezményt szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa is használhatja - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében.


Stílus az Alföld szívében - Grand Hotel Glorius**** Makó

A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi. Az art deco ihlette négycsillagos hotel a belvárosban, a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában várja vendégeit, különleges gasztronómiai kínálattal és kiváló wellness szolgáltatásokkal.

START KLUB kártya tulajdonosoknak 10% kedvezményt biztosítunk bármely csomagunk lefoglalása esetén és ezenfelül ingyenesen használhatják kerékpárjainkat.

Vendégeink 1 napos Hagymatikum gyógyfürdő belépőt és Lombkorona-sétány belépőt kapnak ajándékba. A gyerekeknek egész napos Sajtkukac játszóház belépővel kedveskedünk. A kedvezmény a klub kártya felmutatásával 1 kártya esetén 1 szoba árából nyújt kedvezményt. Csomagjainkról bővebb információt a következő linken találhat: http://glorius.hu/ajanlatok


Önt is várja Ópusztaszer!

A szeri pusztán, gyönyörű természeti környezetben létesült nemzeti emlékhelyünk több napra szóló élményt, látnivalót, programot kínál az egész családnak.  A Nemzeti Történelmi Emlékparkban élményszerűen, kézzelfoghatóan tapasztalhatja meg történelmünket, gazdag hagyományainkat, miközben mindvégig a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep.

A START Klub kártya tulajdonosok 10 % kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjegyeiket.

Bővebb információ: http://www.opusztaszer.hu/ (+36 62/ 275-133/ 103-as, 104-es mellék)


Kedvezmény a tatabányai Gyémánt Fürdőbe

Sok szeretettel várja a tatabányai Gyémánt Fürdő a csobbanni vágyókat! Az élményfürdő 15 %-os kedvezményt biztosít minden START Klub kártya tulajdonosnak, szombati napokon pedig az útitársnak is.

Bővebb információ: www.gyemantfurdo.hu


Pihenjen a Dunakanyarban!

Kedvezményesen üdülhet Visegrádon a Silvanus Danubius Konferencia & Sport Hotelben. A mindenkor érvényben lévő Rack rate (portai/pulti) árakból 30 % kedvezményt, a csomagárakból 10 % kedvezményt biztosít a szálloda a START Klub kártya tulajdonosa és szombati napokon útitársa részére. Bővebb információ: www.hotelsilvanus.hu


Tóth Viktória: A KÉK - Túranapló kezdő kalandoroknak

Színes útinapló egy 1128 km hosszú gyalogos utazásról Magyarország legszebb tájain!

“1128 km, 8 hét gyalogtúra két év alatt, „másfélmillió lépés Magyarországon”. Mindez 2008 és 2010 között. A Kék volt a mi másfélmillió lépésünk. Az Úton töltött napjainkról szól ez a képes útinapló, személyes élményeket feldolgozva, saját fotókkal illusztrálva. A főszereplők budapesti egyetemisták, az Út pedig egy olyan hosszú távú európai vándorút, amiről Magyarországon mindenkinek van valamilyen emléke.”

A START Klub kártyacsalád tulajdonosai 5900 Ft helyett 3500 Ft akciós áron juthatnak hozzá a könyvhöz közvetlenül a szerzőtől.


Világsikerek és sztárok szemben a Nyugatival! – Ez a JÁTÉKSZÍN!Játékszín

Idén is folytatódik a Játékszín népszerű akciója, mely kifejezetten utasainknak szól. Vagyis ha a START Klub kártyacsalád valamelyik tagjával rendelkezik, az 10% kedvezményt jelent a Játékszínben! A színház a jegyek teljes árából, évente maximum 5 alkalommal, a saját előadásaira vonatkozóan kedvezményt biztosít:

Daniel Keyes: VIRÁGOT ALGERNONNAK

Rejtő Jenő - Szente Vajk: A SZŐKE CIKLON - zenés akció vígjáték

Noël Coward: VIDÁM KÍSÉRTET - valószínűtlen bohózat két felvonásban

Agatha Christie: ÉS MÁR SENKI SEM, korábbi címe Tíz kicsi néger

Robert Thomas: NYOLC NŐ - bűnügyi komédia

Marc Camoletti: HATAN PIZSAMÁBAN - vígjáték két felvonásban

Székely Csaba: BÁNYAVIRÁG - a trilógia első része

Robert Harling: ACÉLMAGNÓLIÁK - színjáték két részben

Nézze meg a további előadások ismertetőit is.

A 2015/2016-ös évad új bemutatói:

A SZŐKE CIKLON - 2015. szeptember 16.

VIRÁGOT ALGERNONNAK - 2015 október 31.

A NAPSUGÁR FIÚK - 2015. november 18.

A HŰTLENSÉG ÁRA - 2016. március 12.

Mindez olyan népszerű színészekkel, mint Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Vári Éva, Szervét Tibor, Földes Eszter, Őze Áron, Lévay Viktória, Benedek Miklós, Hajdú Steve, Pikali Gerda, Csonka András, Németh Kristóf, Szerednyey Béla, Nagy Sándor és így tovább…

További információ: www.jatekszin.hu


Fergeteges darabok, felhőtlen szórakozás a Karinthy Színházban Újbudán!

Karinthy SzínházA Karinthy Színház hagyományaihoz híven a minőségi vígjátékok és komédiák világába vezet. Az idei évad középpontjában a furcsa családok állnak. A kis terekből adódó, családias hangulatot árasztó színház nem csak a klasszikus darabok kedvelőihez szól, hanem helyet és teret ad a KoMod Színháznak is, mely impulzív, gondolkodtatni tudó, a mai színházi formanyelvet kiválóan művelő, fiatal színházi műhely. Műsorra tűzzük a közismert Orlai Produkció egyik  friss előadását, „A csemegepultos” naplója című színdarabot is.

A Karinthy Színház, Buda népszerű színháza 15% kedvezménnyel várja előadásaira START Klub kártyás utasainkat.Karinthy Színház

A Karinthy Színház 2015/2016-os évadának repertoárja (Videó-ajánló): Karinthy Színház 2015/2016 évadajánló

Ízelítő a repertoárból:

Marcel Achard: A bolond lány

Nóti-Fényes-Szenes: Nyitott ablak

Dunai Ferenc: A nadrág

Peter Quilter: Csalogány család

Lengyel Menyhért: Róza

Vaszary Gábor: Klotild néni

Dunai Ferenc: A nadrág

Gyermek és ifjúsági előadások:

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Duda Gábor-Szolnoki Péter-Gergely Róbert: Böröndmese

Mark Twain: Tom Sawyer kalandjai


Cirkusz az egész világ!

START Klub kártyás utasaink részére 10 % kedvezményt biztosít a Fővárosi Nagycirkusz előadásai árából. További információ: www.maciva.hu


Múzeumi kedvezmény

Tatabányán a városi múzeum 25 % kedvezményt biztosít az áraiból a START Klub kártya tulajdonosainak és szombati napokon egy fő vele együtt utazó útitársnak. Bővebb információ: www.tbmuzeum.hu


Dino park - Rezi

Dino ParkKeszthely közelében, Reziben a Dinó- és Kalandparkban, 23000 négyzetméteres területen számos szórakozási lehetőséget találnak utasaink:

- két szinten található 51 különböző nehézségű feladattal ellátott kötélpálya,

- mászófal (8 oldalas és 10.5 m magas)

- játék- , ásványkincs kuckó

- 7,5 méteres gumiköteles trambulin asztal

- hidraulikus markológépek

- mozgó, életnagyságú hangot adó dinoszauruszok

- dinogolók, csontvázak, fosszíliák

- csónakázó tó, lapátkerekes 1 személyes csónakokkal (50 kg-ig)

- ugrálóvárak, kicsiknek és nagyoknak.

A park a START Klub kártya (szombati napokon pedig az útitársnak is) felmutatója számára, 1 000 Ft kedvezményt biztosít minden teljesárú belépőjegy árából.

Tipp: utazzon Keszthelyre vonattal, vigye magával kerékpárját, és látogasson el a Keszthelytől 8 kilométerre, Reziben lévő Dino parkba. Balatoni vonatos eljutásról bővebb információt olvashatnak ide kattintva.

További információ: www.dinoparkrezi.com illetve a kalandpark Facebook oldalán.


Pihenjen, gyógyuljon a harkányi Dráva Hotel Thermál Resortban**** vagy a Termál Kemping Apartmanházak egyikében!

A harkányi Dráva Hotel Thermál Resort**** és a Termál Kemping Apartmanházak szeretettel és 15% kedvezménnyel várják a START Klub kártya tulajdonosait! Az ajánlat az érvényben lévő, aktuális napi és csomagárakra értendő. Szombaton a START Klub kártyabirtokos útitársa részére is él a kedvezmény, az 50%-os vasúti jegy felmutatása mellett. Bővebb információ: www.dravahotel.hu


Balatoni Múzeum – Élmény az egész családnak

Az „Év Múzeuma 2011” kitüntető címmel büszkélkedő Balatoni Múzeum 10% kedvezményt nyújt Önnek, ha a START Klub kártyacsalád bármely tagjával rendelkezik, illetve szombati napokon egy fő útitársa is ezen az alacsonyabb áron válthat jegyet. A múzeum egész évben változatos állandó- és időszaki kiállításokkal, játszótérrel, digitális játékokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ha kerékpárral érkezik, a kamerával megfigyelt 30 férőhelyes biciklitároló díjmentesen igénybe vehető. Fogyatékkal élők számára a múzeumépület teljesen akadálymentes! További információért keresse fel a Múzeum Facebook oldalát is! A Balatoni Múzeum neobarokk épülete csak pár perc sétára található a Keszthelyi vasútállomástól, így ideális látnivaló vonattal érkezőknek.


Kalandozás Győrben a Xantus János Állatkertben!

Fedezze fel az állatkert gazdag élővilágát, élményekkel és ismeretekkel gazdagon térhet haza.

A győri Xantus János Állatkert és a Füles Bástya START Klub Kártyával rendelkező látogatói 10 % kedvezményt kapnak belépőjegyük árából. Továbbá szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében – az állatkertbe és a Füles Bástyába szintén 10 %- os jegykedvezménnyel válthat belépőt.

Az állatkert honlapja elérhető ide kattintva.

Látogatásukhoz kellemes időtöltést kívánunk!


Ezernyi kalanddal várja a BRÁZAY-KalandPart, Balatonfüreden!

"Járt utat járatlanért el ne hagyj!" tartja a mondás, ami a BRÁZAY-KalandPart esetében már egyáltalán nem igaz.

Kalandvággyal, bátorsággal felvértezve próbálja ki Balatonfüreden az Aranyhíd sétányon található szórakoztató kalandparkot. A KalandPart, az extrém kalandpálya, a szórakoztató játékok, valamint egy kellemes hangulatú strand egyedülálló egyvelege, ahol minden korosztály megtalálja a számításait.

A BRÁZAY-KalandPart 20 % kedvezményt nyújt Kalandpart szolgáltatásainak árából a START Klub kártya tulajdonosa/felmutatója, valamint szombati napokon a Kártyatulajdonos 1 fő vele utazó útitársa (az 50% vasúti jegy felmutatása ellenében) részére.


Zsiga Henrik könyvei

Balaton – új utak, friss élmények című útikönyv

„Bebarangoltam a Balatont. Hol gyerekekkel, hol barátokkal. Betértünk patinás éttermekbe és időrágta büfékbe. Kóstoltunk sajtos lángost és harcsa mellett kacsamellet, kortyoltunk jóféle szörpöket és közeli dűlők borait. Feltérképeztük a régió erdeit, játszóterek ezreit, kalandpályákat, állatparkokat, múzeumokat – számolatlanul. Napoztunk zsongó strandokon, barlangokba ereszkedtünk, és másztunk hegyre, dombra, lombra, tóra néző kilátóra. 

Utaztunk tavasszal, forró nyáron, derűs ősszel. Zötyögtünk kisvonattal, nagybusszal, kerékpárral, feltűrt szárral, kajakkal és csónakkal, máskor pedig kompon álltunk, rétek felett átrepültünk…

53 település, 253 fotó, ötletek, átélt élmények és remek ajánlatok. Mindezeket itt találod. Vidd haza az útikönyvet, vidd haza a Balatont!"

Balaton bringával - új utak, friss élmények című útikönyv

„25 túra a Balatonnál - nem a tókerülő bringaúton, de azt érintve. Tekertünk a Keszthelyi-hegységnél, a Káli-medencében, a keletre eső kis falvakon át, Badacsony majrés lejtőin, a Somogy lankáin, a Kis-Balatonnál...”

Az érvényes START Klub kártyával rendelkezők a kártya számának megadásával extra kedvezményes áron vásárolhatják meg a Balaton, és a Balaton bringával könyveket a kiadó honlapján.


MINIVERSUM, Közép-Európa leglátványosabb vasútmodell kiállítása

Budapest szívében az Andrássy út 12. szám alatt, 300 nm-en várja a látogatókat. A hatalmas terepasztal Magyarország, Ausztria és Németország tájait és nevezetességeit mutatja be Önnek százszoros kicsinyítésben.

Bõvebb információért kattintson ide.

A START Klub kártyacsalád bármely tagjának tulajdonosa 15 % kedvezményre jogosultak a hétköznapi (hétfõtõl péntekig) egyéni belépõjegyek áraiból. 

Szombaton és vasárnap a START Klub kártyacsalád bármely tagjának tulajdonosa és 1 fõ (vele együtt utazó) útitársa - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében – egyéni MINIVERSUM belépõ váltása esetén 1 ingyenes italra jogosult.


Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont

Kemenesalja szívében, Celldömölk városában található az ország egyetlen vulkanológiai látogatóközpontja, a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont, mely közvetlenül az 5 és fél millió éves Ság hegy lábánál fekszik. Az épületben helyet foglaló látványos, interaktív kiállításanyag közel 1000 m2-en keresztül ismerteti a Föld vulkánosságát minden korosztály számára.

Vulkánpark

 • ingyenes tárlatvezetés (csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges)
 • vezetett geológiai, botanikai és bányászati túrák a Balaton-felvidék legnyugatibb tanúhegyére, a Ságra
 • múzeumpedagógia foglakozások általános- és középiskolás tanulók részére
 • múzeumi óra tartása (tanórák megtartása a látogatóközpont falai között, a kiállítás anyagát szemléltető eszközként felhasználva)
 • terembérlet
 • táborokon való részvételi lehetőség 8-14 éves diákok számára
 • osztálykirándulások, egyetemi terepgyakorlatok, családi hétvégék ideális színhelye

A Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont

 • 20% kedvezményt nyújt egyéni belépőjegyáraiból (felnőtt, diák és nyugdíjas belépőjegy) a START Klub kártyacsalád bármely tagjának tulajdonosa/felmutatója részére,
 • 20% kedvezményt nyújt egyéni belépőjegyáraiból (felnőtt, diák és nyugdíjas belépőjegy) a vasúti dolgozók arcképes igazolványuk tulajdonosa/felmutatója részére,
 • 20% kedvezmény nyújt szombati napokon a START Klub kártya tulajdonos 1 fő (vele együtt utazó) útitársa részére - az 50%-os vasúti menetjegy felmutatása ellenében - egyéni belépőjegyáraiból (felnőtt, diák és nyugdíjas belépőjegy).

További információk: www.kemenesvulkanpark.hu


Várja Önöket a Csipke Hotel!Csipke Hotel

A kiskunhalasi Csipke Hotel szolgáltatásaiból 10 % kedvezményt biztosít a START Klub kártyacsalád tulajdonosa részére. Bővebb információ a letölthető tájékoztatóban vagy a Csipke Hotel honlapján olvasható.