Többféle utazási kedvezmény a SZIN-re érkezőknek

2022. augusztus 23. kedd, 15.49 / Utolsó módosítás: 2022. augusztus 29. hétfő, 12.46

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 2022. augusztus 24-27. közötti Szegedi Ifjúsági Napokra (SZIN)  más kedvezménnyel nem rendelkező utazók részére Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra. A MÁV-START a diákok számára kuponakciót is hirdet.

Az 50%-os kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban augusztus 23-án kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb augusztus 28-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével lebélyegeztetik a rendezvény helyszínén, a Szeged Partfürdő főbejáratánál, a MÁV-START információs pontjánál augusztus 24-én 17-20 óráig, valamint augusztus 25-én, 26-án és 27-én 14 és 20 óra között.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni; feláras vonat igénybevétele esetén pedig az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

A MÁV-START a SZIN-re belépőjeggyel rendelkező és vonattal érkező diákok részére100 kilométerenként 100 forintos kedvezményt biztosító kupont ad ajándékba, amit későbbi utazásaik során használhatnak fel.  Az Utazási kupon kiadása a rendezvény ideje alatt a főbejáratnál, a MÁV-START információs pontjánál történik, valamint Szeged vasútállomás Ügyfélszolgálati irodájában is igényelhető 7 és 17 óra között. Az Utazási kupon kizárólag a személypénztárban vagy a fedélzeten megváltott vasúti jegyekre adható ki, a rendezvényre szóló alkalmi menettérti menetjegyhez nem! Az Utazási kupon kiadásának feltételei a MÁV-START honlapján olvashatók.

A rendezvény elérhetőségei, részletes programjai és azok helyszínei, időpontjai megtalálhatók a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) hivatalos honlapján.

Budapest, 2022. augusztus 23.  – 

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság