Okosjegy

Mi az az Okosjegy?

  • Fix áras jegy, nem százalék alapú kedvezménnyel a leggyorsabb utasainknak, tehát minél korábban veszi meg vonatjegyét, annál nagyobb a kedvezmény:
  • akár 40%-ot is spórolhat a teljes árú jegyhez képest, így már az autónál is kedvezőbb alternatívát jelenthet vonattal utazni, ami a legfenntarthatóbb távolsági közösségi közlekedési mód.
  • a Szeged – Budapest között járó vonatok IC kocsijaiba váltható Okosjegy, de nem csak Szegedre, hanem a lenti táblázatban látható állomásokra is.
  • Okosjegy kizárólag a MÁV appban és az új Elvirában kapható, ahol a rendszer automatikusan mutatja a legkedvezőbb elérhető ajánlatokat,
  • az ár már tartalmazza a helyjegyet is, semmilyen más pótjegyet nem kell venni az Okosjegy mellé,
  • első osztályra is megvásárolható, bizonyos esetekben még első osztályra is olcsóbban, mint teljes áron a másodosztályra

A Budapest és Szeged között közlekedő vonatok InterCity kocsijaiba kedvező árú menetjegyeket kínálunk. A jegyek az új Elvirában és a MÁV applikációban vásárolhatók meg korlátozott számban első és másodosztályra. A jegy ára a helyjegy árát is tartalmazza.

Okosjegy minden Budapest és Szeged között közlekedő IC vonatra váltható korlátozott számban. A vonatok a szokásos kedvezményekkel is igénybe vehetők, de az Okosjegyből más kedvezmény nem érvényesíthető.

Okosjegy árak Budapest és Szeged között

Először az 1. díjszint legkedvezőbb árai válnak elérhetővé, majd ha elfogy az előre meghatározott mennyiségű Okosjegy, akkor a 2. díjszint árain vásárolhat még továbbra is kedvező áron. Tehát megéri minél előbb és online csatornáinkon megvásárolni a jegyeket:

Konkrét árak az alábbi állomások között

2. osztály

1. osztály

1.díjszint

2.díjszint

1.díjszint

2.díjszint

Budapest-Nyugati/ Zugló/Kőbánya-Kispest/Ferihegy

Kecskemét

1 599 Ft

1 999 Ft

2 199 Ft

2 499 Ft

Cegléd

Szeged

Budapest-Nyugati/ Zugló/Kőbánya-Kispest/Ferihegy

Kiskunfélegyháza

2 399 Ft

2 999 Ft

3 299 Ft

3 799 Ft

Budapest-Nyugati/ Zugló/Kőbánya-Kispest/Ferihegy

Kistelek

Budapest-Nyugati/ Zugló/Kőbánya-Kispest/Ferihegy

Szatymaz

Budapest-Nyugati /Zugló/Kőbánya-Kispest/Ferihegy

Szeged

Az Okosjegy visszatérítése a menetjegyen feltüntetett érvényesség kezdete előtt legkésőbb 60 perccel kezdeményezhető az online jegyvásárlási felületeken. Az Okosjegy részbeni visszatérítése, illetve cseréje nem lehetséges.

Okosjegy