Hosszabb menetidő, pótlóbusz a Győr–Veszprém vonalon

2023. december 7. csütörtök, 06.41 / Utolsó módosítás: 2023. december 8. péntek, 08.16
Frissítés péntek reggel: Bakonyszentlászló és Zirc között a folyamatosan kidőlő fák miatt pénteken sem lehetséges a közlekedés, ezért Veszprém és Bakonyszentlászló között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Késésekre és hosszabb eljutási időre kell számítani a Győr–Veszprém vonalon. A pótlóbuszok Vinye és Porva-Csesznek megállóhelyeket nem érintik.

Frissítés 14 órakor:  Bakonyszentlászló és Zirc között a folyamatosan kidőlő fák miatt – várhatóan péntekig – továbbra sem lehetséges a közlekedés, ezért Veszprém és Bakonyszentlászló között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Csütörtökön a délutáni, esti órákban is járatkimaradásokra, késésekre és jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani a Győr–Veszprém vonalon.

A vonatpótló autóbuszok Vinye és Porva-Csesznek megállóhelyeket nem érintik.


Frissítés: Veszprém és Zirc közöttt elfogadják a vasúti jegyeket, bérleteket a Volánbusz menetrend szerinti járatain.


Frissítés:  A Győrből 8:13-kor Veszprémbe induló vonat (39522) helyett 60-80 perces késéssel pótlóbusz indul Győr és Bakonyszentlászló között.

Frissítés: Bakonyszentlászló és Zirc között több kidőlt fa akadályozza a közlekedést. A 82-es főút részleges lezárása miatt pótlóbuszok sem tudnak közlekedni. A Győr-Veszprém vonalon jelentős késésekre kell számítani.

Forgalmi változások:

  • A Győrből 5:13-kor Veszprémbe elindult személyvonat (39510) csak Bakonyszentlászlóig közlekedett. Onnan az utasai a menetrend szerint 7:12-kor továbbinduló vonattal (39512) utazhatnak, azonban jelentős késésre kell számítani.
  • A Veszprémből Győrbe 7:35-kor induló vonat (39517) csak Bakonyszentlászlótól közlekedik. Veszprémből 9:35-kor induló vonattal (39527) utazhatnak az utasok Bakonyszentlászlóig.

Előzmény: Csütörtök reggel a Veszprémből 5:05-kor Győrbe és a Győrből 5:13-kor Veszprémbe indult személyvonat (39519, 39510) közlekedését több kidőlt fa lassítja. A vonatok a Győr–Veszprém vonalon a reggeli órákban jelentősen hosszabb menetidővel közlekednek.

MÁVINFORM

Hófödte táj a Bakonyban

Favágók a Bakonyban