Üzleti váróterem

Az üzleti váróterem felújítás miatt átmenetileg zárva tart. Megértésüket köszönjük!

A Keleti pályaudvar 9. vágánya mellett található üzleti váróteremben szakképzett munkatársak szolgáltatnak vasúti utazási információkat, továbbá lehetőség nyílik belföldi és nemzetközi menetjegyek, valamint helyjegyek vásárlására is. A vonat indulására váró utasok számára kisebb harapnivalók, valamint üdítők és meleg italok állnak ingyenesen rendelkezésre. A vezeték nélküli internethozzáférésnek köszönhetően a vonat indulásáig kikapcsolódással, de akár munkával is tölthető az idő.VIP váróterem

Az üzleti várótermet az alábbi menetjegyekkel bérletekkel vagy kedvezménykártyákkal rendelkező utasok vehetik igénybe:

1. osztályra szóló, legalább két országot érintő nemzetközi menetjegy, melynek útvonalában Budapest is szerepel;

Single vagy Double kategóriájú hálókocsira érvényes globáldíjas menetjegy vagy helyjegy;

START Klub Prémium vagy VIP kártya;

ÖBB CLUB MEMBERCard vagy 1.osztályra érvényes ÖBB ÖSTERREICH Card;

Eurail vagy Interrail bérlet az adott napra 1. osztályra vagy railjet Business Class-ra szóló helyfoglalással, illetve Single vagy Double kategóriájú hálókocsijeggyel.

Amennyiben a fent felsoroltak egyikével sem rendelkezik, de szeretné élvezni az üzleti váróterem szolgáltatásait, 2990 Ft-os áron oda belépőt válthat, amely felmutatóra szól, és egy fő egyszeri belépésére, valamint a váróteremben 4 órás tartózkodásra jogosít fel.

A vasúti utazási igazolvány és a FIP-szabadjegyek, valamint a FIP-igazolvány és a magánutazáshoz használt OSzZsD-szabadjegy belépésre nem jogosít!

Az üzleti váróterem minden nap 6:00 és 21:15 között áll utasaink rendelkezésére.

Business Lounge Üzleti váróterem Business Lounge

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 355 Ft