Üzleti váróterem

VIP váróteremÖrömmel látjuk Önt is a Keleti pályaudvar 9. vágánya mellett kialakított Üzleti váróteremben, a Business Lounge-ban.

Az Üzleti váróteremben szakképzett munkatársak szolgáltatnak vasúti utazási információkat, továbbá lehetőség nyílik belföldi és nemzetközi menetjegyek, valamint helyjegyek váltására is. A várakozók a vonat indulásáig térítésmentesen fogyaszthatnak a hideg és meleg frissítő italokból, illetve a ropogtatnivalókból. A várakozási idő eltölthető kikapcsolódással, de akár munkával is.

Amennyiben Ön az alábbiak valamelyikével rendelkezik, javasoljuk, vegye igénybe szolgáltatásunkat, és vonata indulása előtt várakozzon az Üzleti váróteremben!

  • 1. osztályra szóló, legalább két országot érintő nemzetközi menetjegy, melynek útvonalában Budapest is szerepel;
  • single vagy double kategóriájú hálókocsijegy, illetve single vagy double kategóriájú globáldíjas jegy;
  • START Klub Prémium vagy VIP kártya;
  • ÖBB CLUB MEMBERCard vagy 1.osztályra szóló ÖBB ÖSTERREICH Card;
  • Eurail vagy InterRail bérlet az adott napra 1. kocsiosztályra vagy Railjet Business Classra szóló helyfoglalással, illetve single vagy double kategóriájú hálókocsijeggyel.

 

Amennyiben a fent felsoroltak egyikével sem rendelkezik, de szeretné élvezni a Business Lounge kényelmét, Üzleti váróterem belépőt válthat, amely felmutatóra szóló, egy fő egyszeri belépésére szolgáló jegy. Ára: 2.990 Ft. A belépőjegyet megváltó személy legfeljebb 4 órát tartózkodhat a váróban. A jegy ismételt belépésre már nem vehető igénybe.

A vasúti utazási igazolvány és a FIP-szabadjegyek, valamint a FIP-igazolvány és a magánutazáshoz használt OSZZSD-szabadjegy belépésre nem jogosít!

Az Ön kényelme érdekében a Bécs, Salzburg, München és Zürich felé közlekedő Railjet és EuroNight vonatokat lehetőség szerint a váróteremhez legközelebb eső, 9. vágányról indítjuk, hogy közvetlenül az indulásig élvezhesse az Üzleti váróterem kényelmét.

Az Üzleti váróterem minden nap 06:00 órától 21:15-ig áll utasaink rendelkezésére.

Business Lounge Üzleti váróterem Business Lounge

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 345 Ft