Utasellátó étkezőkocsik

Utasellátó Étkezőkocsi

Az Utasellátó étkezőkocsijai bármely napszakban kellemes lehetőséget biztosítanak a kisebb vagy nagyobb étkezésekre, vagy csak egy ital elfogyasztására.

Tükörtojás vagy müzli? Paprikás csirke vagy hamburger? Somlói galuska vagy cukormentes torta? Széles körű kínálatunknak köszönhetően a tradicionális magyar konyha és a modern irányzatok kedvelői ugyanúgy találhatnak maguknak kedvükre való választási lehetőséget, mint az egészséges táplálkozást középpontba helyezők, és az ételallergiával élők. Ugyanilyen hangsúlyt helyezünk a minőségi italokra is a magyar borok és a kézműves sörök nagy választékával.

Minden étkezőkocsinkban lehetőséget biztosítunk a bankkártyás fizetésre, Magyarország területén pedig valamennyi SZÉP-kártyát is elfogadjuk.

Étkezőkocsijaink az alábbi járatokban közlekednek:

  • Budapest-Pozsony-Prága-Drezda-Berlin-Hamburg (Hungaria EC) 
  • Budapest-Szolnok-Nagyvárad-Kolozsvár-Csíkszereda-Brassó (Corona IC)
     

Jelenleg Szlovákia és Németország területén az étkezőkocsiban csak elvitelre lehet vásárolni!

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon Budapest-Brassó étkezőkocsi étlap1.33 MB2021.09.21.
PDF ikon Budapest-Hamburg étkezőkocsi étlap16.81 MB2021.09.21.

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 350 Ft