Étkezőkocsik az Utasellátó üzemeltetésében

ÉtkezőkocsiAz általunk üzemeltetett étkezőkocsik számos nemzetközi járatunkban megtalálhatók Ausztria, Szlovákia, Csehország, Németország, Lengyelország, Szerbia, Horvátország, Szlovénia és Románia irányában, valamint a nyári időszakban a bolgár tengerpartra közlekedő vonatainkban.

Járataink kellemes lehetőséget biztosítanak a közkedvelt ízek élvezetére, vagy a magyar konyhával való ismerkedésre. Étlapunkon egyaránt szerepelnek levesek, készételek, frissensültek, saláták és desszertek, valamint hideg és meleg reggelik is. Aki nemcsak az étkek közt szeretné hazánk ízeit felfedezni vagy idegenben is részesülni belőle, minőségi magyar borok és pálinkák közt is válogathat - mindehhez pedig olyan szép tájak látványa is társul, mint az Elba völgye, vagy pedig az erdélyi havasok.

Amennyiben csak egy italra, vagy egy kisebb harapnivalóra vágyik, az étkezőkocsik bisztró-szakaszában ezt is kellemes körülmények közt fogyaszthatja el. Ha azonban nem szeretné elhagyni az ülőhelyét, személyzetünk számos viszonylaton minibár-kocsival is felkeresi önt.

Étkezőkocsijaink az alábbi vonatokban közlekednek:

Egész évben:

Célállomások Budapestről: Vonat neve Étlap
Pozsony, Prága, Drezda, Berlin, Hamburg EC Hungaria letöltés
Pozsony, Ostrava, Katowice, Varsó EC Varsovia letöltés
Győr, Bécs EC Lehár letöltés
Győr, Bécs EC Avala
Kiskunhalas, Szabadka, Újvidék, Belgrád EC Avala
Kaposvár, Zágráb IC Rippl-Rónai
Zalaegerszeg, Ljubljana Citadella
Nagyvárad, Kolozsvár IC Ady Endre
Nagyvárad, Kolozsvár, Csíkszereda, Brassó IC Hargita
Nagyvárad, Kolozsvár, Csíkszereda, Brassó Corona

A nyári szezonban:

Célállomások Budapestről: Vonat neve Étlap
Siófok, Zágráb IC Agram letöltés
Burgas Nesebar

A vonatok nevére kattintva letöltheti azok részletes menetrendjét és kocsiösszeállítását, az "étlap" oszlopban pedig az azokon érvényes étel- és italkínálatot, valamint árakat is.