Utasellátó étkezőkocsik

Utasellátó Étkezőkocsi

Az Utasellátó által üzemeltetett étkezőkocsik kellemes lehetőséget biztosítanak a különféle ételek és italok út közbeni élvezetére. Az étlapon – járatonként eltérő összeállításban – szerepelnek snackek, levesek, a magyar konyhára jellemző, valamint a modern streetfood irányzatot követő főételek, saláták, desszertek, valamint különféle alkoholos és alkoholmentes italok, kávéféleségek és ropogtatnivalók. Klasszikus Utasellátó fogás a START Burger, valamint a csapolt sör, amely valamennyi étkezőkocsi-járatunkon megtalálható.

Étkezőkocsik nemzetközi forgalombanHungária étkezőkocsi

Utasellátó étkezőkocsik az idei évi menetrendben Bécsbe, Csíkszeredán át Brassóba, Kolozsvárra, Pozsonyon Prágán át Berlinbe és Hamburgba valamint Varsón át Terespolba közlekednek a nemzetközi vonatokban – ezek a hamburgi járat kivételével a járványügyi korlátozások miatt átmenetileg nem elérhetők.

A Pozsonyon, Prágán és Berlinen át Hamburgba közlekedő Hungária EuroCity járatban új arculatú felújított étkezőkocsival várjuk a fogyasztani vágyókat.

A HUNGÁRIA EUROCITYBEN KÖZLEKEDŐ ÉTKEZŐKOCSI ÉTLAPJA


Balaton expresszvonatÉtkezőkocsik a Balatonnál

Balaton expresszvonatBelföldi forgalomban a Budapest és Keszthely között a kétóránként közlekedő Balaton expresszvonatokon újra elérhető a tavalyi évben közkedveltté vált étkezőkocsi-szolgáltatás. Idén is szívesen látjuk Önöket, immár az Utasellátó által üzemeltetett és újdonságokat is tartalmazó kínálatot biztosító étkezőkocsikban!

Az étlapon az egyszerűbb főételek mellett továbbra is megtalálhatók a street food jellegű ételek is. Az idei év fő újdonsága a Classic Burger, e mellett az idei évtől Gyerek menüt is lehet rendelni. Az ételeken kívül hűtött üdítőkkel, csapolt sörrel és más alkoholos italokkal is várjuk a felfrissülni vágyókat – például újdonságként a nyáron népszerű ciderekkel –, de egy reggeli kávé és sütemény vagy palacsinta elfogyasztására is lehetőség van.

Az étkezőkocsiban a készpénzmentes fizetési módot választó utasaink Balaton Újhullám tejcsokoládés szeletet kapnak ajándékba.

A Balaton expresszekben közlekedő étkezőkocsik étlapja

Utasellátó

Ha a Balatonhoz utazna, és a többi vonatunk és kedvezményeink is érdeklik, tudjon meg mindent Balatonról szóló oldalunkról!

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 345 Ft