Utasellátó bisztrókocsik

IC+ bisztró

Finom ételek és italok rövidebb utazásokra is – ezt kínálja önnek a bisztrókocsi!

Az Utasellátó étel- és italválasztékának különlegességei már nemcsak a nemzetközi vonatokon és a balatoni nyári szezonban érhetők el! A MÁV-START legújabb IC+ kocsijának bisztró-részében most már számos, menetrendben megjelölt InterCity vonat utasa kóstolhatja meg a kolbászos lepényt, a csokirolót  vagy a minőségi italok valamelyikét. Az ételkínálatban azonban  hot dog, főtt virsli, csomagolt szendvicsek és készételek is megtalálhatók. Ha kisebb harapnivalóra vágyik, fogyasszon el egy sajtos pogácsát, egy islert vagy egy linzert. 

A prémium osztály utasainak ajándék jegyárban foglalt kávéval vagy teával kedveskedünk, amelyet a prémium helyjegy felmutatásával a bisztróban kaphatnak meg.

A bisztrókocsiban készpénzmentes fizetésre is lehetőség van, utasaink fizethetnek bankkártyával, és valamennyi SZÉP-kártyával is.

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 400 Ft