Ülőhelyek gyerekekkel utazóknak

Élményteli utazás az egész család számára

A PozsonyBrnoPrága útvonalon közlekedő Metropolitan EuroCity vonatok 370-es számú kocsijában több fülke valamint a BécsSalzburg útvonalon Münchenbe, valamint Frankfurtba és Zürichbe közlekedő Railjet xpress vonatok 21-es számú 2. osztályú (Economy) kocsijának egyik végében lévő üléscsoport kifejezetten gyerekekkel utazók számára van fenntartva.Ezeken a helyeken az asztalokon társasjátékot találunk, a Railjet-eken pedig az ülések mellett a gyerekek számára TV-t helyeztek el, amelyen számukra filmeket vetítenek.

Családi szakasz és gyerekmozi a Railjet xpress vonaton

 

 

 

 

 

Igénybevételi feltételek

A családi fülkékbe, illetve ülésekre csak olyan utasok kapnak helyfoglalást, akik ezt kifejezetten kérik, így elkerülhető az utastársak közötti esetleges konfliktus, a vasúti utazás pedig kellemes környezetben élhető át a gyerekekkel. Az itt történő elhelyezéshez csak a 3 €-s helybiztosítást kell megfizetni ülőhelyenként.

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 355 Ft