RailPlus

 

RailPlusA RailPlus igazolvány tulajdonosa legalább 25%-os, de esetenként ennél magasabb kedvezményű nemzetközi vasúti menetjegyet is válthat Európa legtöbb országában. A kedvezményes menetjegy vásárlásának alapjául szolgáló RailPlus igazolvány névre szóló, nem átruházható, a vásárlás napjától számítva 1 évig érvényes, ára felnőtt utasainknak 25 €, gyermekeknek, 26 éven aluliaknak és 60 éven felülieknek 15 €.

A RailPlus igazolványt a legtöbb uniós országban elfogadják, az alábbi kivételekkel:

- Nagy-Britannia és Észtország területén nem érvényes

- Svédország, Norvégia, Spanyolország és Portugália csak gyermekek és 60 éven felüliek számára biztosít kedvezményt

- Írország csak 60 éven felüliek számára biztosít kedvezményt

- Franciaországban a globáldíjas vonatokon nem érvényes

Az EU-n kívüli országok közül Svájc, Szerbia, Montenegro és Macedónia tartozik az elfogadók közé.

A RailPlus érvényes az Attica Group Adriai-tengeren közlekedő hajójárataira, de nem érvényes a Thalys és az Eurostar vonatokra.

A menetjegy ellenőrzésekor a kedvezményre jogosító RailPlus igazolványt minden esetben fel kell mutatni a jegyvizsgálónak, valamint igazolni kell az azon szereplő adatok valódiságát.

A RailPlus igazolvány minden nemzetközi jegypénztárban és a partner utazási irodáinkban megvásárolható. Az euróban megadott árak mindenkor a MÁV-START által meghatározott árfolyamon, forintban fizetendők. Az ajánlat feltételeinek részletes megismeréséhez kérjük olvassa el az alábbi kivonatot, vagy érdeklődjön nemzetközi jegypénztárainkban illetve a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán.