Étkezőkocsik Bécsbe és Brassóba!

ÉtkezőkocsiA nyári menetrendi időszakban a Balaton expresszvonatokban közlekedtetett étkezőkocsik kedvező fogadtatása nyomán a MÁV-START szeptemberben – több lépcsőben – nemzetközi forgalomban is bővíti a szolgáltatást. A hónap végére valamennyi bécsi EuroCity és gyorsvonatban, valamint a brassói Corona InterCityben is lesz étkezőkocsi.

A nemzetközi forgalmú étkezőkocsik a következő ütemezés szerint állnak forgalomba:

● 2019. szeptember 1-jétől a Budapest és Bécs közötti, illetve visszaúti Lehár és Semmelweis EuroCity vonatokban, valamint a Záhony–Budapest–Bécs viszonylatú Hortobágy EC-ben;

● 2019. szeptember 5/6-tól a Budapest és Brassó között közlekedő Corona InterCityben (visszaútban szeptember 6/7-től);

● 2019. szeptember 29-től a Transilvania EuroCityben KolozsvárBudapestBécs között, valamint a Dacia gyorsvonatban Budapest és Bécs között mindkét irányban.

Az étkezőkocsikban a korábbiakhoz képest megújított kínálattal és kedvezőbb árakkal várjuk utasainkat!

A bécsi és brassói étkezőkocsikban a balatoni forgalomban bevezetett streetfood jellegű ételek (pl. START Burger, hot-dog, melegített készételek) mellett hagyományos, magyaros ízvilágú fogásokkal (pl. gulyásleves, marhapörkölt) is várjuk vendégeinket.

Tekintse meg a Bécsbe közlekedő étkezőkocsik étlapját!

Tekintse meg a Brassóba közlekedő Corona IC étlapját!

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 325 Ft