Étkezőkocsik Bécsbe, Brassóba és Kolozsvárra!

ÉtkezőkocsiA nyári menetrendi időszakban a Balaton expresszvonatokban közlekedtetett étkezőkocsik kedvező fogadtatása nyomán a MÁV-START bővítette a szolgáltatást. Jelenleg már valamennyi bécsi EuroCity és gyorsvonatban, valamint a brassói Corona InterCityben is közlekedik étkezőkocsi.

Újdonságként az alábbi vonatokban közlekedik étkezőkocsi:

● a Budapest és Bécs közötti, illetve visszaúti Lehár és Semmelweis EuroCity vonatokban, valamint a Záhony–Budapest–Bécs viszonylatú Hortobágy EC-ben;

● a Budapest és Brassó között közlekedő, a Székelyföldön át közlekedő Corona InterCityben;

● a Transilvania EuroCityben KolozsvárBudapestBécs között, valamint a Dacia gyorsvonatban Budapest és Bécs között mindkét irányban.

Az étkezőkocsikban a korábbiakhoz képest megújított kínálattal és kedvezőbb árakkal várjuk utasainkat!

A bécsi és brassói étkezőkocsikban a balatoni forgalomban bevezetett streetfood jellegű ételek (pl. START Burger, hot-dog, melegített készételek) mellett hagyományos, magyaros ízvilágú fogásokkal (pl. gulyásleves, marhapörkölt) is várjuk vendégeinket.

A Bécsbe, Brassóba, Kolozsvárra és Záhonyba közlekedő étkezőkocsikon az ünnepi időszakban, 2019. november 30. és 2020. január 5. között ünnepi kínálattal várjuk Utasainkat!

Tekintse meg a Bécsbe és Kolozsvárra közlekedő étkezőkocsik étlapját!

Tekintse meg a Brassóba közlekedő Corona IC étlapját!

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 380 Ft