Csatlakozó kedvezmény: Add-On-Tarif

Németország számos városába válthatók kedvező árú SparDay és SparNight menetjegyek a közvetlen vonatokra. Az Add-On-Tarif ajánlatnak köszönhetően a csak átszállással elérhető németországi állomásokra is előnyös áron lehet utazni.

Az Add-On-Tarif csatlakozó menetjegyek a németországi kiindulási-, illetve célállomású SparDay vagy SparNight menetjegyekkel együtt vásárolhatók meg. Árukat a németországi csatlakozó szakasz hossza határozza meg, 2. osztályon 7,50 és 60 €, 1. osztályon 12 és 90 € között.

A csatlakozó menetjegyek érvényessége 2 nap, amely a németországi érkezés napján, illetve a németországi indulás előtti napon kezdődik. Az utazást legkésőbb az érvénytartam lejártát követő nap 3:00 óráig be kell fejezni.

Az útmegszakítás a menetjegy érvénytartamán belül tetszőleges számban lehetséges.

 

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 355 Ft