1. osztályon Erdélybe – kedvező áron, SparDay jegyekkel!

1. osztályA nyár eleje óta a Kolozsvárra közlekedő Transilvania EuroCity vonatra, szeptembertől pedig már a brassói Hargita InterCityre is válthatók kedvezményes menetjegyek 1. osztályra. A SparDay néven árusított jegyek a helybiztosítást is tartalmazzák, így az ilyen jegyet vásárló utasok számára az ülőhely garantált. A SparDay jegyek nem cserélhetők és nem visszaválthatók – ellenben más menetjegyeknél lényegesen kedvezőbb áron érhetőek el.

Az 1. osztályú SparDay jegyek az alábbi viszonylatokra és az alábbi árakon kaphatók

A Transilvania EuroCity vonatra

Viszonylat Ár
Budapest / Szolnok / Püspökladány Nagyvárad / Kolozsvár 29 €
Hegyeshalom / Mosonmagyaróvár / Győr / Tatabánya  Nagyvárad / Kolozsvár 39 €

A Hargita InterCity vonatra

Viszonylat Ár
Budapest / Szolnok / Püspökladány  Nagyvárad / Kolozsvár 29 €
Budapest / Szolnok / Püspökladány  Maroshévíz / Gyergyószentmiklós / Madéfalva / Csíkszereda / Sepsiszentgyörgy / Brassó / Marosvásárhely* 44 €

* csak a Budapest–Marosvásárhely viszonylatú közvetlen kocsi közlekedési időszaka alatt (odaútban október 31. – november 3. között, visszaútban november 1–4. között)

A SparDay jegyek csak a vásárláskor megadott napra és vonatra érvényesek!

A jegyek korlátozott számban kaphatók.

Aktuális euróárfolyam

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 345 Ft