Forgalmi változások novemberben a H6-os HÉV vonalán

2018. október 30. kedd, 19.07 / Utolsó módosítás: 2018. november 22. csütörtök, 08.18

November 25-ig a H6-os HÉV módosított menetrend szerint közlekedik:

  • November 24-én és 25-én a H6-os HÉV helyett Szigetcsép és Ráckeve között pótlóbusz jár

November 24-én és 25-én a H6-os HÉV szerelvényei módosított menetrend szerint, csak Közvágóhíd és Szigetcsép között közlekednek. A kimaradó szakaszon – Szigetcsép és Ráckeve között – H6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik, a HÉV követési időközének megfelelően. A HÉV-pótló járaton a kerékpár szállítása megengedett.

Díjszabási információk:

A pótlóbusz olyan megállói, amelyek a HÉV menetrendjében eredetileg nem szerepelnek, díjszabási szempontból a táblázat szerinti HÉV-állomásoknak felelnek meg:

Pótlóbusz megállója

Díjszabás szerinti HÉV-állomás

Szigetszentmárton, Posta

Szigetszentmárton-Szigetújfalu

Szigetszentmárton, Dózsa György utca

A pótlóbuszon a HÉV menetjegyek és bérletek érvényesek; a jegy nélkül felszálló utasoknak a jegyvizsgálónál kell HÉV-menetjegyet váltaniuk. A pótlóbusz azon megállói közötti utazások esetén, amelyek díjszabást tekintve azonos HÉV-megállóknak minősülnek, menetjeggyel történő utazás esetén a 10 km-es távolságnak megfelelő menetdíjat kell megfizetni.

A vágányzár ideje alatt a Ráckeve, Angyalisziget, Horgásztanyák, Szigetszentmárton-Szigetújfalu kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV-bérletekkel igénybe vehető a 676-os autóbusz Ráckeve, HÉV-állomás és Szigethalom, autóbusz-állomás között.

A menetrendekért, kérjük, látogasson el a MÁV-HÉV vagy a BKK weboldalára, vagy használja a BKK FUTÁR utazástervezőt!

A vágányzárak ideje alatt a szerelvények a meghirdetett menetrendtől eltérő időpontokban, vágányzári menetrend szerint járnak. A menetrendekért, kérjük, látogasson el a MÁV-HÉV vagy a BKK weboldalára, vagy használja a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Az esetleges kellemetlenségek miatt az utasok elnézését kéri a vasúttársaság!

MÁV-HÉV