Szeged vasútállomáson 37,21 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 60 000,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu; mustos.tamas [KUKAC] mav.hu;

Közműellátottság:

Áram: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Szeged-Személy pályaudvar mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén a bérlendő üzlethelyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani.

Az üzlethelyiség részére kialakításra került egy külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a felszerelt villanyórára vonatkozóan a MÁV Zrt. villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel.

Víz/Csatorna: Az üzlethelyiség vízórával rendelkezik. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: A bérlendő üzlethelyiség fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik.A bérelt üzlethelyiség fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díja: 8454,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • kocsma, söröző
  • közerkölcsöt sértő tevékenyégek
  • vasútüzemet zavaró tevékenységek
  • étel és ital automaták

.

.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 14. 12 óra

Kiírás dátuma:
2021. május 13. csütörtök, 08.00
Leadási határidő:
2021. június 14. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2021.05.13.pdf463.11 KB2021.05.13.