Bérbeadásra kerül a Magyar Állam tulajdonában és a MÁV Zrt. vagyonkezelésében lévő Devecser 504/3 helyrajzi számú ingatlanon található biztosítóberendezési épületben lévő 16,4 m2 alapterületű raktár.

Bérbeadásra kerül a Devecser 504/3 helyrajzi számú ingatlanon található biztosítóberendezési épületben lévő 16,4 m2 alapterületű raktár.

 

A Bérleményben villamos energia-, víz-és csatorna közművek állnak rendelkezésre.

A villamos energia fogyasztás költségének elszámolása az ingatlankezelési díjban kerül érvényesítésre. A helyiségben lévő vízvételezési pont (mosdó) jelenleg ledugózott állapotban van. Igény esetén a vízvételezés – víz-és csatornadíj megfizetése mellett - biztosítható.

A Bérlemény közvetlenül Devecser vasúti megállóhely felvételi épülete mellett lévő biztosítóberendezési épületben található, megfelelő állapotú, azonnal költözhető.

 

A MÁV Zrt. célja, hogy olyan szolgáltatások legyenek jelen a vasút, illetve a bérlettel érintett ingatlan területén, amelyek javítják az utaskiszolgálás színvonalát, biztosítják a vasúti, állomási területek állagmegóvását, támogatják/biztosítják a vasútüzemi tevékenység ellátását.

A bérlet nem sértheti a MÁV Zrt. üzleti érdekeit, nem akadályozhatja, hátráltathatja a vasútüzemi tevékenységeket, a vasútüzem zavartalan menetét, a vagyonvédelmi, tűzvédelmi, polgári és környezetvédelmi feladatok ellátását, illetve a HÜSZ rendelkezéseit.

Bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • a MÁV Zrt. megítélését negatívan befolyásoló tevékenység (pl. szex-shop, peep show stb.) gyakorlása,

  • pénznyerő automaták működtetése,

  • a környezetet szennyező tevékenység folytatása,

  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása,

  • peronokon és utasterekben asztalokról vagy egyéb mobil eszközökről történő árusítás, függetlenül a forgalmazott termékektől (kivéve az ideiglenes, promóciós jellegű és kifejezetten az utasforgalomhoz kapcsolódó árusítást).

     

A pályázat beérkezési határideje: 2021. október 14. csütörtök 12:00 óra.

A Bérlemény előzetes jelentkezés alapján egyeztetett időpontban 2021. szeptember 27-én tekinthető meg.

Érdeklődni a vagyongazdalkodas.szombathely [KUKAC] mav.hu email címen és a 06/1/517-1254 telefonszámon.

 

Kiírás dátuma:
2021. szeptember 14. kedd, 11.15
Leadási határidő:
2021. október 14. csütörtök, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon raktar.pdf1.4 MB2021.03.10.
PDF ikon raktar2.pdf1.48 MB2021.03.10.
PDF ikon palyazati_hirdetmeny_20210914.pdf206.23 KB2021.09.14.