Utasellátó hálókocsik

ue_honlap_mozaik_04-1_2021-08-16.png

 

Szállodai színvonalú pihenés útközben is - ezt kínálja önnek a hálókocsi.

A hálókocsik 1, 2 vagy 3 személyes, mosdókagylóval is felszerelt, belülről biztonságosan zárható és elsötétíthető fülkéiben este vetett ággyal, és ásványvizet, italokat, édességet valamint tisztasági szereket is tartalmazó üdvözlő csomaggal várjuk utasainkat. A kocsi utaskísérője a nemcsak a zavartalan és biztonságos alvásról gondoskodik, de érkezés előtt komplett reggelit is szolgál fel - de ha ez nem lenne elég, további kisebb harapnivalók és italok is vásárolhatók nála, amelyek készpénzzel és bankkártyával is fizethetők.

A hálókocsiban férfiak és nők nemenként elkülönítve utaznak, de párok, családok és más együtt utazók saját fülkéket is foglalhatnak maguknak. Egyes fülkék között a válaszfal kinyitható. Így egy nagyméretű, legfeljebb hatágyas fülke vagy mindkét fülke egyágyas foglalásával akár egy hatalmas „lakosztály” is létrehozható. 

Az esti üdvözlőcsomag tartalma a berlini, stuttgarti, zürichi és brassói hálókocsikon:

 

3 ágyas fülkében

2 ágyas fülkében

1 ágyas fülkében

Szénsavmentes ásványvíz (0,5 l)

+

+

+

Rauch almalé (0,2 l)

+

+

+

Utasellátó csokiroló

+

+

+

Sós, pörkölt földimogyoró (50 g)

+

+

+

Hungária Extra Dry pezsgő (0,2 l)

 

 

+

brassói járaton szabadon választhat, hogy a hálófülkében felszolgálva, ágyba kéri a reggelit, vagy az étkezőkocsiban szeretné elfogyasztani. Utóbbi esetben az utaskísérőtől kapott reggeli kupon a járat étlapján hálókocsi piktogrammal megjelölt bármelyik reggelire és italra beváltható, a hálófülkébe pedig a hideg reggeli termékek és meleg ital kérhető.

zürichi, stuttgarti és berlini járaton a reggeli menülapról 7 elemet választhat díjmentesen. Egy bővebb reggelihez további elemek darabonként 1 €-ért vásárolhatók. A reggelit az utaskísérő a fülkékben szolgálja fel.

További információk

A nemzetközi jegyeket interneten és alkalmazásban minden esetben forintban kell kifizetni, az aktuális, MÁV-START által meghatározott árfolyamon. Nemzetközi pénztárainkban és a vonatokon az árfolyamnak megfelelő forintot és €-t is elfogadunk.

Jelenleg érvényes árfolyam: 

1 € = 390 Ft
 

További kérdéseire a MÁVDIREKT-nél a (+36 1) 349 4949-es számon, vagy nemzetközi pénztárainkban kaphat választ.