Tisza-tó

trkp_kerekpar_tisza-to_a3_03-3_2023-01-04.png
Térkép letöltése

A Tisza-tavi turisztikai térkép letöltése

A Tisza-tóhoz történő vasúti utazáshoz ajánljuk utasainknak a Tisza-tavi kerékpárjegyet, mellyel bármely magyarországi vasútállomásról egységes és kedvező áron szállítható a kerékpár a Tisza-tóhoz vezető 3 vasútvonal bármely állomásáig és vissza.

Füzesabony – Poroszló – Tiszafüred – Hortobágy – Balmazújváros – Debrecen

A Budapestről a Tisza-tóhoz közvetlen, átszállás nélküli eljutást biztosító Tisza-tó sebesvonat augusztus 27-ig naponta közlekedik.
Kedvcsinló videónk ezen a linken megtekinthető.

Balmazújváros és Debrecen között 2023. június 4-ig pályaépítési munkálatok miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek, melyeken kerékpár nem szállítható. Debrecen térségéből Karcagon keresztül biztosított Tiszafüred elérése kerékpáros utasaink számára.

A menetrendben Õ vagy Ʊ piktogrammal jelzett vonatokban közlekednek kerékpárszállító járművek. A Õ vagy Ʊ piktogrammal nem megjelölt vonatokban speciálisan kerékpárszállításra kialakított kocsik nem közlekednek, ebben az esetben a személykocsik, vagy a motorvonat és mellékkocsik előterében szállítható 2-2 db kerékpár.

Menetrend

Tisza-tó sebesvonat közlekedik a Budapest-Keleti–Gödöllő–Hatvan–Füzesabony–Poroszló–Tiszafüred–Hortobágy–Balmazújváros útvonalon.

Személyvonatok közlekednek kétóránként Füzesabony – Poroszló – Tiszafüred – Hortobágy – Balmazújváros – Debrecen útvonalon

 • Füzesabonyban csatlakozás a Budapest felől érkező Tokaj InterCity és az Eger felől érkező személyvonatokhoz
 • Debrecen és Balmazújváros között vágányzár miatt 2023. június 4-ig vonatpótló autóbuszok közlekednek, így a Debrecenből kerékpárral a Tisza-tóhoz tartó utasainknak
  - Karcagon át kínálunk eljutási lehetőséget Tiszafüredre
  - illetve úticélként ajánljuk a Kisújszálláson át elérhető Abádszalókot és Kiskörét

Járműtípus

Tisza-tó sebesvonat:

Helyi személyvonatok:

Díjszabás

 • Tisza-tavi kerékpárjegy (VAGY kerékpárjegy).

Kál-Kápolna – Kisköre – Abádszalók – Kisújszállás 

A menetrendben Ʊ piktogrammal jelzett vonatokban március 11-től november 1-ig közlekednek speciálisan kerékpárszállításra kialakított járművek. A Ʊ piktogrammal nem megjelölt, illetve a téli időszakban vonatokban kerékpárszállításra nem kialakított személykocsik közlekednek, ebben az esetben a motor- és mellékkocsik előterében szállítható 2-2 db kerékpár.

Menetrend

 • 2-3 óránként személyvonat közlekedik, csúcsidőben plusz járatok
 • Kál-Kápolnáig Budapest-Keletiből és Egerből az Agria InterRégió vonatokkal lehet utazni, ahol csatlakozást biztosítunk
 • Kisújszállás Budapest-Nyugati és Debrecen felől a Cívis InterRégió vonatokkal érhető el, a csatlakozás itt is biztosított

Járműtípus

Díjszabás:

 • Tisza-tavi kerékpárjegy (VAGY kerékpárjegy).

Karcag – Tiszafüred

Menetrend

 • télen napi 2, tavasztól őszig 4 vonat közlekedik irányonként
 • Karcag Debrecen, valamint Budapest-Nyugati felől a Cívis InterRégió vonatokkal érhető el

Járműtípus

Díjszabás

 • Tisza-tavi kerékpárjegy (VAGY kerékpárjegy).