START Klub kártyacsalád – Éljen az utazás szabadságával!

A MÁV-START megkezdte a START Klub Kártyacsalád által biztosított kedvezményrendszer átdolgozását annak érdekében, hogy az e körbe tartozó termékeket még inkább az utasok igényeihez igazítsa. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a START Klub Kártyacsalád különböző típusai 2017. december 9-ig változatlan feltételekkel megvásárolhatók, viszont - a technikai átállás miatt - az 50%-os kedvezményt nyújtó kártya mostantól kezdve kizárólag a jegypénztárakban váltható meg, online nem rendelhető és nem hosszabbítható. A további részletekről a vasúttársaság időben tájékoztatja az utazóközönséget, és minden segítséget megad ahhoz, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb terméket.

Ha Ön heti vagy kétheti rendszerességgel utazik, érdemes körülnéznie a START Klub kártyacsalád tagjai között, hiszen ezek valamelyikének megvásárlásával fél vagy egy évre kedvezményesen vagy akár díjmentesen is utazhat belföldi vonatokon. Egyes kártyákkal akár egész évben jegyváltás nélkül utazhat magasabb minőségi osztályú vonatainkon is (InterCity), rugalmas eljutást biztosítva.

Léteznek névre szóló, fényképpel ellátott kártyák, de kínálunk felmutatóra szóló konstrukciót is, mely kiválóan alkalmas lehet arra, hogy például egy vállalat az alkalmazottainak, akár felváltva utazási jogosultságot biztosítson üzleti és magán jellegű utazáskor egyaránt. A kártyák további kedvezményekre is jogosítanak.

A START KLUB kártyával rendelkező utasok részére 25%-os kedvezményt biztosítunk a kerékpárjegy árából. A kedvezmény érvényes a START Klub 50%, START Klub Bónusz, a START Klub Prémium, START Klub VIP és a START Klub Társkártyákra. A kedvezményes kerékpárjegy a pénztárakban és az interneten megváltható, a jegykiadó automatákból azonban nem. A START Klub kártyával rendelkezők szombati díjmentes kerékpárszállításra vonatkozó szabályt nem érinti.

Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes.

Gyorsvonati pótjegy váltása alól Ön mentesül, ha a START Klub kártyacsalád bármelyik típusával rendelkezik. A mentesség vonatkozik a szombati kedvezményt igénybevevő útitársra is.

Kattintson a kártyára és válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb konstrukciót!

START Klub Kártyacsalád Összehasonlító Táblázat

START Klub kártya START Klub Bónusz START Klub VIP START Klub Prémium

START Klub kártya: Féláron is utazhat!

50% kedvezmény a teljes árú másodosztályú belföldi jegyek vásárlásakor, szombatonként egy útitársának is!

START Klub Bónusz kártya

Vásároljon Bónusz kártyát és utazzon korlátlanul és díjmentesen a felármentes 2. osztályú vonatokon!

START Klub VIP kártya

START Klub VIP kártyával Ön is korlátlanul utazhat belföldön minden vonaton, 1. és 2. osztályon egyaránt.

START Klub Prémium - díjmentes utazás egy éven át

START Klub Prémium kártya felmutatója külön jegy megvásárlása nélkül utazhat. Már féléves érvénytartammal is váltható!