Utazzon vonattal féláron a 41. CONSTRUMA szakkiállításra

2023. március 27. hétfő, 14.45 / Utolsó módosítás: 2023. március 27. hétfő, 15.01

A 41. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítást 2023. március 29. és április 2. között rendezik a HUNGEXPO területén. A MÁV-START és a GYSEV az eseményre utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról  a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Budapest Kelenföld állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazást legkorábban március 28-án 00:00 órától lehet megkezdeni, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, április 3-án éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítésére a rendezvény nyitvatartási idejében a III. fogadó előtti passzázson lévő Mobilpénztárnál lehetséges. A menetjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik, ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljes árú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat is felszámít.

A programokért és bővebb információkért a kiállítás hivatalos oldalára érdemes ellátogatni.