Ötvenszázalékos utazási kedvezmény a PontyShowra

2022. november 16. szerda, 14.04 / Utolsó módosítás: 2023. március 17. péntek, 12.04

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Hungexpón november 11-étől 13-áig tartó PontyShow rendezvényre utazók részére bármely belföldi állomásról a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, valamint Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya alsó és Kőbánya felső állomásra.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban november 10-étől kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, november 14-én éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

A kedvezményes alkalmi menettérti jegy igénybevételéhez személyesen a pénztárban 50 százalékos kedvezményes jegyet kell vásárolni Budapestre, a PontysShowra. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló belépőjegy felmutatása is megtörténik. Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat számít fel.

További információk a rendezvény kiállítóiról és programjairól a https://pontyshow.hu/ oldalon találhatók.