Egy éves a Batthyány téri Utasellátó falatozó

2024. február 12. hétfő, 10.44 / Utolsó módosítás: 2024. február 15. csütörtök, 15.04

Budapest, 2024. február 12. – Az Utasellátó falatozója egy éve, 2023. február 13-án hozta vissza a felszíni kiszolgálást a közösségi közlekedés életébe. A születésnap apropóján február 13-án ajándékkal készül az Utasellátó az ott vásárló utasoknak. Az egyéves születésnapot szeretnénk emlékezetessé tenni, azzal hogy minden 2000 forint feletti vásárlás esetén a betérő vendégek részt vehetnek a zsákbamacska játékban.

Egyéves a Batthyány téri Utasellátó falatozó

A Batthyány téren megforduló utazóközönségnek már egy éve kínál kulturált és színvonalas étel-, illetve italfogyasztási lehetőséget a vasúttársaság. Az üzlethelyiség helyben fogyasztásra is alkalmas, azonban azon vendégek is megtalálják itt a számításukat, akik csak útközben, pár percre térnek be, így elvitelre is kérhetők az ételek, italok. 

Az egyéves születésnapot szeretné a MÁV-START Utasellátó csapata emlékezetessé tenni, így minden 2000 forint feletti vásárlás esetén részt vehetnek a zsákbamacska játékban. A játék nyereménykártyái nyolc féle ajándékot tartalmaznak. Vásárlásonként egy nyereménykártya húzható, illetve a játék a készlet erejéig tart.

Egyéves a Batthyány téri Utasellátó falatozó

Közel egy év után elmondható, hogy vannak kiemelkedően népszerű termékek a vendégek körében. Legnépszerűbbek a különféle kávék és a saját márkás édességek, melyek közül kiemelkedő a nosztalgikus életérzést visszahozó Utasellátó csokiroló, melyből több mint 5900 darabot fogyasztottak el vendégeink. Továbbá a vonatokról jól ismert hamburgereink, mint például a START Burger is népszerűek, közel 3000 adag fogyott el az elmúlt évben. Ételeink közül előszeretettel választják a vendégek a hot-dogokat, a chilis-marhahúsos lepényt és a helyben készülő rántott húsos szendvicseket is. Az éjszakai vonatokhoz hasonlóan a sör és a szénsavas palackos üdítők fogynak leginkább a kínálatban szereplő ételekhez kiegészítés gyanánt.

A kínálatban megjelennek az étkező- és bisztrókocsijainkon már jól ismert ételek, azonban számos újdonság is várja a betérő vendégeket Az ételkínálat alapvetően street food és olyan elvitelre is praktikus fogásokra épül, mint a vonatokról is kedvelt hamburgerek és lepények, ezen kívül kaphatók helyben készült hideg és meleg szendvicsek, valamint paninik is. Emellett mini fánkok és Utasellátó-édességek is színesítik a választékot. Az ételek mellé klasszikus szénsavas italokat, gyümölcsleveket, szörpöket, valamint különféle alkoholos italokat és meleg italokat is fogyaszthatunk. A Falatozóban lehetőség van készpénzzel, bankkártyával és valamennyi SZÉP kártyával is fizetni.

Egyéves a Batthyány téri Utasellátó falatozó

Az aluljárószinten található vendéglátóegység minden nap 6:30 és 20:30 között tart nyitva, a konyha 20:00-kor zár, ezt követően melegétel-rendelést már nem tudnak felvenni.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság