Félárú kedvezménnyel a mezőtúri East Festre!

2022. július 27. szerda, 18.23

Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő fesztiválját, az East Festet július 27-től 31-ig rendezik a mezőtúri strandon és környékén. A könnyűzenei élet élvonalbeli előadóit felsorakoztató rendezvényre utazók részére a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Mezőtúr vasútállomásra.

A fesztiválra érkezőknek nyújtott kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Aki 1. kocsiosztályon szeretne utazni, a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat; illetve feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban július 27-étől kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 1-jén éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény belépőjeként használt karszalag felmutatásával együtt érvényes.

A fesztiválról minden információ a https://eastfest.hu/ oldalon érhető el.