Bemutatkozás

logo_mrt

Cégneve: MÁV Rail Tours Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített neve: MÁV Rail Tours Kt.

Székhelye: 1142 Budapest, Tatai u. 93/a.

Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01 09 355375
 

A MÁV Zrt. küldetésének tekinti a történelmi értékek megőrzését és a kapcsolódó társadalmi szerepvállalást. A küldetéstudattal összhangban került 2020 februárjában megalapításra a MÁV Rail Tours Kft. 100%-os MÁV-Volán-csoport leányvállalatként. A cég fő tevékenysége klasszikus gőzfelhős nosztalgiautak szervezése és élményvonatokat közlekedtetése a szomszédos országok fővárosaiba.


A MÁV Nosztalgia Kft.-től már megszokott szolgáltatások mellett a MÁV Rail Tours Kft. megújítja élményvonati fedélzeti szolgáltatásait is (családbarát zóna, fedélzeti vendéglátás, szelektív hulladékgyűjtés stb.) a 2020 nyarán érkezett svájci Revvivo járművekkel, melyek az MRT Expressz gerincét adják. Ezeket a járműveket eredetileg az 1950-es évek végén gyártottak, de 2000-ben egy átfogó felújításon estek át, így megfelelnek a jelen kor műszaki elvárásai mellett az utasok fokozódó kényelmi igényeinek is (légkondicionált utastér, zárt rendszerű WC, téli időszakban padlófűtés stb.). Reményeink szerint még hosszú ideig szolgálják a szabadidejüket aktívan tölteni kívánó, városlátogatással is egybekötött pihenésre vágyó utasok kényelmét és kikapcsolódását.

A felsoroltakon túl különböző ömlesztett áruk és vasútépítéshez használt anyagok szállításon túl vállaljuk speciális szerelvények és vasúti munkagépek továbbítását, valamint vasúti járművek karbantartását is, fő tevékenységeink kiegészítéseként.


Honlapunk:
http://www.mavrailtours.hu/