Jelentkezés gyermekvasutas tanfolyamra

Tisztelt Szülők!

Örömünkre szolgál, hogy támogatják gyermekük jelentkezését a Gyermekvasutas tanfolyamra. A jelentkezéshez, kérjük, töltsék ki az alábbi űrlapokat.

Az űrlap kitöltése után a regisztráció automatikusan megtörténik, erről rögtön értesítést kap.

Az előminősítés során az elvárt 4,0 tanulmányi átlag kerül ellenőrzésre, valamint pár, a gyermekvasúti szolgálat sajátosságai, és a gyermekvasutasokat felügyelő felnőtt munkatársak felelőssége miatt fontos egészségügyi kérdésre kérjük válaszát.

Az előminősítés után (a regisztrációt követően pár napon belül) megküldjük az Ön részére a jelentkezési lapot, melyet kinyomtatva gyermeke iskolájával, illetve háziorvosával is alá kell íratni.

Az aláírt jelentkezési lapot a megnyitó napján kell személyesen leadniuk, de az elfogadott és visszaigazolt elektronikus jelentkezés esetén gyermeke már felvételre került.

Tanulmányi feltételek
Egészségügyi feltételek
Tanfolyamra jelentkező adatai
Lakcím
Édesanya/Gondviselő adatai
Édesapa adatai
Iskola adatai

GDPR nyilatkoztatás

A www.mavcsoport.hu internetes oldalon található adatvédelmi tájékoztatót (a MÁV Zrt. és a Gyermekvasutasokért Alapítvány által kiadott, a gyermekvasutas képzésben és szolgálatban való részvétel, valamint a Gyermekvasút népszerűsítése céljából kezelt adatok védelméről szóló tájékoztatót – továbbiakban: adatvédelmi tájékoztatót) elolvastam, az abban foglaltak tudomásul veszem, személyes adatok kezeléséhez előzetesen