Alkalmi menettérti kedvezmények – igényfelmérés

A különböző rendezvények, fesztiválok szervezőitől folyamatosan érkeznek a MÁV-START Zrt. részére megkeresések kedvezményes utazási lehetőség biztosítása céljából. A MÁV-START Zrt. szeretne időben tájékozódni a piaci igényekről a 2015. évre vonatkozóan, ezért a csatolt adatlappal kívánjuk az üzletpolitikai alkalmi menettérti kedvezményre vonatkozó igényt felmérni. A kedvezmény nyújtásának alapfeltétele minden esetben a vasúttársaság kieső bevételeinek a megtérítése.

A kedvezményes utazás biztosítására elsősorban az országos, vasúton megközelíthető rendezvények esetében van lehetőség. Az alkalmi menettérti kedvezmény a rendezvényre látogató azon magánszemélyek részére nyújt kedvezményt, akik egyébként teljesárú menetjeggyel utaznának és kizárólag 2. kocsiosztályon lehet utazásra használni. A kedvezményes menetjegy érvénytartama a meghirdetett rendezvényhez kapcsolódóan kerül meghatározásra, az érintett rendezvény napját megelőző nap 0.00 órától érvényes a rendezvény utolsó napját követő nap 24.00-ig.

Érdeklődése esetén, kérjük az ertekesites [KUKAC] mav-start.hu címre szíveskedjen megküldeni a kitöltött adatlapot legkésőbb 2014. december 10-ig. A kitöltött adatlap visszaküldése nem jelent kötelezettséget egyik fél részéről sem.

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon Alkalmi menettérti adatlap46.58 KB2014.11.04.