Aktuális állásajánlatok

 

 

Jelentkezz aktuális állásajánlatunkra vagy regisztálj adatbázisunkba és nyerj egy utazást!

Azok között, akik a HVG állásbörze és a BME állásbörze ideje alatt és utána egy héten belül regisztrálnak (2016. október 20-ig) a vasúttársaság megújult karrierportáljára, a MÁV-START Zrt. két fő részére szóló, első osztályú retúr menetjegyet sorsol ki, amellyel – választása szerint – Bécsbe, Salzburgba vagy Linzbe utazhat a szerencsés nyertes egy Railjet vagy egy EuroCity vonat fedélzetén.
 

 

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat! Kattintson az alábbi linkre.  A találati listában az álláshirdetés nevére kattintva tudja megtekinteni az állásajánlat részletes leírását.

Aktuális állásajánlatok

 MÁV-csoport aktuális pályakezdő diplomás állásajánlatai

  • Villamosmérnök Erős áram: Budapest, Szeged, Debrecen Gyenge áram: Budapest, Pécs, Kiskunhalas, Szeged, Celldömölk, Távközlés: Budapest, Szeged
  • Közlekedésmérnök-kötöttpályás: Budapest

          

Jelentkezési határidő: 2016. október 15.

A részleteket itt olvashatod: 

Amennyiben az aktuális álláslehetőségek között nem talált megfelelőt, regisztrálja magát adatbázisunkba.

Általános jelentkezés adatbázisba 

A későbbiekben bármikor jelentkezhet a karrier oldalunkon meghirdetett pozíciókra anélkül, hogy adatlapját még egyszer ki kellene töltenie. A regisztráció megerősítéses elven működik, vagyis az Ön által megadott email címre a regisztráció végén egy elektronikus levelet küldünk. Regisztrált adatait a későbbiekben bármikor módosíthatja, illetve jelentkezhet új álláshirdetéseinkre a megadott felhasználónév és jelszó segítségével.

Amennyiben egy meghirdetett állásra jelentkezik, humán munkatársaink a kiválasztás első állomásaként áttekintik önéletrajzát, melynek alapján tájékoztatjuk a kiválasztási folyamat következő lépéséről.

Kiválasztási folyamat