TerraPlaza – Utazzon vasúttal, féláron!

2013. február 6. szerda, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.48

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról a Budapest-Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, a 2013. február 10-én megrendezésre kerülő TerraPlaza állatexpóra utazóknak.

Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a TerraPlaza egzotikus élőlény kiállítás és vásár, ahol a terraristák és akvaristák igazán otthon érezhetik magukat. A látogatók a különleges élőlények mellett megcsodálhatják az ELTE biológia és paleontológia gyűjteményét és ásványmúzeumát is az intézmény oktatóinak idegenvezetésével.

A rendezvényre vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely MÁV-START belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes áru alkalmi menettérti jegyekkel való utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, február 9–én éjféltől kezdhető meg. A visszautazást a rendezvényt követő napon, február 11-én éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt, a rendezvény információs pultjánál 10:00-17:00 óra között lebélyegeztetik.

A rendezvény helyszíne: ELTE TTK Déli tömb,1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C

Az utasok további információkat a www.mav-start.hu honlapon találhatnak.

 

MÁV-START Zrt.