Pénztári szolgáltatás Dunakeszi alsó és Szob alsó megállóhelyen

2013. október 31. csütörtök, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.47

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy november 1-től Dunakeszi alsó megállóhelyen is Dunakeszi alsó pénztárigénybe vehető pénztári szolgáltatás. Októberben Szob alsón került bevezetésre pénztár, most újabb megállóhely csatlakozott a szolgáltatási körhöz.

A pénztárakban a teljesárú, valamint a kedvezményes vasúti menetjegyeket és bérleteket, illetve a gyorsvonati pótjegyeket és InterCity vonatokra szóló pót-és helyjegyeket lehet megvásárolni.

Az utazási szokásokhoz igazított nyitva tartási idők alapján Dunakeszi alsón a hét minden napján 6:15-17:45-ig, Szob alsón hétfőtől-péntekig 6:10-14:10-ig lehet a pénztárakat igénybe venni.Szob alsó pénztár

 

A nap többi időszakában és hétvégén a menetjegyek megváltására továbbra is a vonatok fedélzetén lesz lehetőség a jegyvizsgáló munkatársaknál.

Az újonnan igénybe vehető szolgáltatások a lakóövezethez közel élőknek biztosít gyors és kényelmes vásárlást, amely mellett természetesen az elektronikus jegyvásárlási lehetőség is utasaink rendelkezésére áll.

További pénztári szolgáltatásokról a weboldal belföldi utazás menüpontjában olvashatnak!

 

MÁV-START Zrt.