Pályafelújítás miatt módosított menetrend a Dombóvár – Gyékényes vasútvonalon

2014. június 4. szerda, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.47

Budapest, 2014. június 4., szerda – A Dombóvár – Kaposvár vasútvonalon június 10-én pályafelújítás kezdődött, amelyet több szakaszban augusztus 29-ig végeznek el. Ez idő alatt a vonatok módosított menetrend alapján közlekednek majd, illetve az utasoknak vonatpótló buszokkal is kell utazniuk.

Első ütemben a Baté – Kaposvár közötti szakasz felújítása miatt június 10-től június 18-ig a Dombóvár – Gyékényes, a Budapest – Pusztaszabolcs – Pécs és a Dombóvár – Bátaszék vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Dombóvár – Kaposvár illetve Dombóvár – Kiskorpád között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A módosítás érinti az InterCity vonatok közlekedését is.

Előre jelezzük, hogy június 23-tól július 12-ig tartó időszakban a Sárbogárd – Dombóvár vonalszakaszon is lesz vágányzár. Emiatt akkor majd néhány vonat utasainak Sárbogárd – Dombóvár – Kaposvár útvonalon kell buszokkal utazniuk.

Az ideiglenes menetrendi változásokról a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es telefonszámán adnak tájékoztatást. A részletes menetrendet az állomási hirdetmények is tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a MÁV-START internetes honlapján a Vágányzári hírekben, a /mav-start/belfoldi-utazas/vaganyzar oldalon.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM