A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, illetve Dunaújváros vonalon fokozatosan helyreáll a menetrend

2019. szeptember 20. péntek, 14.40 / Utolsó módosítás: 2019. szeptember 20. péntek, 21.20
FRISSÍTÉS szeptember 20-án 21:18-kor: A pusztaszabolcsi vonalon megjavították a biztosítóberendezést. A vonatoknak már nem kell lassítaniuk. A vonatközlekedés fokozatosan áll helyre a A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs és a Budapest–Dunaújváros vonalon.
 
Frissítés:
 
Ercsi és Iváncsa között a berendezést megjavították. Iváncsa és Pusztaszabolcs között még dolgoznak a biztosítóberendezés helyreállításán, várhatóan 21 óráig. A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs és a Budapest–Dunaújváros vonalon 20-30 perccel meghosszabbodik az esti vonatok menetideje. Esetenként 40-50 perces késés előfordul.
 
Frissítés:
 
Az IC806-os Tettye IC és IC803-as számú Dráva IC Pusztaszabolcs és Ercsi között, a Budapest Déli pályaudvarról Dunaújvárosba 15:55-kor és a Dunaújvárosból a Déli pályaudvarra 20:29-kor induló vonat, menetrendje szerint közlekedik. Felármentesen vehetők igénybe.

A Déli pályaudvarról 17:55-kor Pusztaszabolcsra induló S40-es vonat a mai napon nem közlekedik


Frissítés:

 
A meghibásodást az okozta, hogy Iváncsa és Pusztaszabolcs között egy munkagéppel elvágták a biztosítóberendezés kábeleket.
 
Előzmény:
A Budapest-Pécs vonalon 30-40 (esetenként 40-60) perccel nőhet a péntek délutáni, esti vonatok menetideje, mert Pusztaszabolcs és Ercsi között meghibásodott a biztosítóberendezés. Várhatóan 17 óráig tart a javítása.
(Itt pályafelújítás zajlik, emiatt módosított menetrend érvényes a vonalon.)
 
Utasaink elnézését és türelmét kérjük!
MÁVINFORM