2014. évi beszámoló

A szakosztály taglétszáma 2013-ban örvendetesen, fiatal munkatársak csatlakozásával 42 főre emelkedett.

A szakosztály tagjai részére az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a szabadtéri szezonban az igényeknek megfelelően, a téli fedett pályás szezonban pedig a BVSC Tatai út 3/b alatti fedett salakos pályáit heti 7 óra időtartamban bérleti díjért tudták igénybe venni, így biztosítva a szakosztályi tagok sportolási lehetőségét.

 Főbb eseményeik a hetenkénti edzések, és az egymás közötti játék mellett az alábbiak voltak: 

Az évek óta tartó eredményes sportkapcsolatot továbbra is ápolva 2013. májusban Szolnokon, és októberben Budapesten három férfi páros csapattal megmérkőztek a Szolnoki VSE Tenisz Szakosztály versenyzőivel. Az első mérkőzést fölényesen megnyerték, a budapesti visszavágón szoros mérkőzésen alul maradtak. 

Többségében szakosztály tagjai alkották azt a nyolc férfi párosból álló MÁV csapatot, amely 2013-ban is két alkalommal – először Sopronban, majd Balatonfüreden – részt vett a szintén hagyományos, nagy múlttal rendelkező MÁV - GYSEV közötti férfi páros csapatversenyen. Az értékes vándorserleg a MÁV csapat első számú párosánál marad a következő 2014. évi csapattalálkozóig. 

A szakosztály működésének feltételei 2013-ban is teljes mértékben biztosítottak voltak a szabadtéri szezonban a két saját használatú salakos pályánkon. A fedett pályás szezonban sajnos csak korlátozottan volt lehetőségük a sportolásra, tekintettel arra, hogy a hetenkénti 7 órás pályabérlést is több százezer forint bérleti díj megfizetésével tudták igénybe venni.