Zalabér-Batyknál befejezték a helyszínelést

2016. január 3. vasárnap, 07.34 / Utolsó módosítás: 2016. január 5. kedd, 07.25

Frissítés 2016.01.03-án 11:00 órakor:

Zalabér-Batyk és Pókaszepetk között befejezték a reggeli baleset helyszínelését, a Celldömölk–Zalaegerszeg közötti vonalon immár menetrend szerint közlekedhetek a vonatok.

A MÁVINFORM vasárnap reggel közölte: a Celldömölk és Zalaegerszeg viszonylatban közlekedő személyvonat egy ismeretlen férfit halálra gázolt, aki a sínek között tartózkodott. A hatósági intézkedés ideje alatt a két állomás között nem közlekedhettek a vonatok, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, annyi bizonyos, hogy a férfi vasútüzemi területen, szabálytalanul tartózkodott a síneken, valószínűleg öngyilkossági szándékkal. A vasúttársaság a kialakult helyzetért az utasok megértését kéri!

A Püspökladány–Karcag közötti vonalszakaszon ismét működnek a fénysorompók. Ennek eredményeként a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon folyamatosan áll helyre a menetrendszerű közlekedés.


Előzmény:

A Püspökladány–Karcag közötti vonalszakaszon nem működnek a fénysorompók, ezért a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon 20-30 perccel hosszabb a vonatok menetideje. A műszaki hiba elhárítása folyamatban van.

Zalabér-Batyk és Pókaszepetk között a Celldömölkről Zalaegerszegre közlekedő vonat egy ismeretlen férfit halálra gázolt, aki a sínek között tartózkodott. A hatósági intézkedés ideje alatt a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok, az utasokat vonatpótló autóbuszok viszik majd.

Budapest, 2016. január 3.   

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM