Vonatpótlás Thessaloniki–Gevgelija között

2015. szeptember 3. csütörtök, 07.50 / Utolsó módosítás: 2015. szeptember 10. csütörtök, 14.36

Frissítés: szeptember 4. 12:30

A görög vasúttól kapott legfrissebb tájékoztatás szerint a lenti korlátozást bizonytalan ideig fenntartják.


Előzmény:

A görög vasúttól kapott tájékoztatás alapján Gevgelija és Thessaloniki állomás között további intézkedésig az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják. A korlátozás érinti a Budapestről menetrend szerint 10:05 órakor induló 343/335-ös számú, illetve a Thessalonikiből 18:30 órakor induló 334/342-es számú Ivo Andrić nemzetközi gyorsvonat közvetlen kocsijainak közlekedését is.

 

Az utasok nyugodt és zsúfoltságmentes közlekedése érdekében a Thessalonikibe közlekedő közvetlen kocsik visszavonásig csak a macedón-görög határállomásig közlekednek, onnan külön autóbusszal biztosítják az utasok eljutását Thessaloniki állomásra.

Amennyiben az utas az átszállást tartalmazó utazási lehetőséggel nem kíván élni, a menetjegye érvénytartamának kezdete előtt lemondhat az utazásáról, melynek összegét kezelési költség nélkül térítik vissza. Ebben az esetben a helybiztosítás lemondásáról is gondoskodni kell.

Ha a menetjegy érvénytartama megkezdődött és az utas lemond az utazásról, annak összegét kezelési költség levonásával térítik vissza.

Budapest, 2015. augusztus 25.

 

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM