Vasárnap hajnaltól áll helyre a vonatközlekedés a Sárbogárd–Baja vonalon

2015. október 10. szombat, 20.52 / Utolsó módosítás: 2015. október 10. szombat, 23.08

Frissítés 2015.10.10-én 23:10 órakor: A Sárbogárd–Baja közötti vonalon, Szekszárdnál az esti baleset helyszínén az elhúzódó helyszínelés miatt már csak vasárnap hajnalban indulhat újra a vonatközlekedés. A szombat esti vonatok utasait egy szakaszon továbbra is vonatpótló buszok szállítják. 

Szombaton este nyolc órakor a Szekszárdról kihaladó Baja és Sárbogárd között közlekedő vonat két ismeretlen személyt halálra gázolt. Szekszárd és Tolna-Mözs állomás között vasárnap este szünetelt a vonatközlekedés. A helyszínelés ideje alatt az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították. Az eddigi vizsgálatok szerint a két személy tiltott, vasúti területen tartózkodott a sínek mentén, a balesetet figyelmetlenségük is okozta. A vonatközlekedés vasárnap hajnali üzemkezdettől állhat helyre a Sárbogárd–Baja vonalon.


Előzmény:

Szombaton este nyolc órakor a Szekszárdról kihaladó Baja és Sárbogárd között közlekedő vonat két ismeretlen személyt halálra gázolt.

Szekszárd és Tolna-Mözs állomás között ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés. A helyszínelés ideje alatt az utasokat ezen a szakaszon vonatpótló autóbuszok szállítják. A MÁVINFORM tudatja azt is, hogy az eddigi vizsgálatok szerint a két személy tiltott, vasúti területen tartózkodott a sínek mentén, a balesetet figyelmetlenségük is okozta.

Budapest, 2015. október 10. 

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM