A váci állomás ismét fogad és indít vonatokat

2015. szeptember 30. szerda, 18.29 / Utolsó módosítás: 2015. szeptember 30. szerda, 21.24

Frissítés szeptember 30-án 19:25 órakor: Szerdán 19:00 órakor újraindult a vonatközlekedés a váci állomáson. 17:39 órától a váci állomáson áramellátási hiba miatt nem működött a biztosítóberendezés, az állomás nem fogadott és nem indított vonatokat. A vonatok Gödről, illetve Vácrátótról fordultak vissza Budapestre. Göd–Vác–Szob, illetve Vácrátót és Vác között szünetelt a vonatközlekedés. A helyreállítás után újraindult a vonatforgalom, a menetrendszerű közlekedés a későesti órákra áll helyre. A vasúttársaság az utasok megértő türelmét kéri!


 Frissítés szeptember 30-án 19:00 órakor: A váci állomás biztosítóberendezése - áramellátási hiba miatt - nem működik. Jelenleg Vác nem fogad és nem indít vonatokat, a vonatok Gödről, illetve Vácrátótról fordulnak vissza Budapestre. A szakemberek már dolgoznak a helyreállításon, a MÁV-START pedig azon, hogyan oldható meg a kiesett szakaszon: Göd-Vác-Szob, illetve Vácrátót-Vác között az utasok elszállítása. Jelentős késésekkel kell számolniuk az erre utazóknak.


Előzmény:

Elromlott a váci állomás biztosítóberendezése. A műszaki hiba miatt 30-40 perces késések várhatók a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon. A szakemberek már dolgoznak a hiba kijavításán. A vasúttársaság elnézést kér az utasoktól a késésekért!

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM