Utazzon vasúton Gödöllőig a Forma 1 Magyar Nagydíjra!

2015. július 24. péntek, 11.51 / Utolsó módosítás: 2015. július 24. péntek, 11.53

A MÁV-START díjmentes másodosztályú utazást biztosít bármely belföldi állomásról Gödöllőre a vasárnapi Magyar Nagydíjra 9990 forintos állójeggyel rendelkezők számára.

A díjmentes utazáshoz nem kell külön menetjegyet váltani, ha a másodosztályt veszik igénybe, viszont az elsőosztályon a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat az utasnak meg kell fizetnie. A vasúti kedvezmény másfajta belépőjeggyel nem használható fel. Az érintett vonatok gyorsvonati pótjegy váltása nélkül vehetők igénybe, viszont az InterCity vonatokra továbbra is szükséges megváltani a pót- és helyjegyet. Az utazást legkorábban július 25-én lehet megkezdeni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, július 27-én éjfélig kell befejezni.


A MÁV-START Gödöllőre számos vonatot ajánl, amelyek megtekinthetők a www.mav-csoport.hu honlapon. A harmincadik magyar vb-futam vasárnapi versenynapján a gödöllői állomáson reggel a fővárosba tartó AVAS, HERNÁD és TOKAJ InterCity is megáll. Délután a Miskolc felé közlekedő TOKAJ és HERNÁD InterCityre is fel lehet szállni Gödöllőn. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon a rendezvény idején is módosított menetrend lesz érvényben, ezért érdemes előre tájékozódni a vonatok indulási és érkezési idejéről.

MÁV Zrt. – KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG