Újraindultak a vonatok a ceglédi vonalon

2016. július 9. szombat, 18.53 / Utolsó módosítás: 2016. július 10. vasárnap, 10.07

Frissítés 2016.07.9-én 23:45 órakor: A katasztrófavédem Üllő és Monor, illetve Monor és Pilis között szombaton későeste eloltotta az avartüzet, engedélyezte a vonatközlekedést. Este fél kilenctől várakoztak a vonatok az állomásokon. Újraindult a vonatforgalom, de jelentős késéssel érkeznek meg a végállomásukra.

Este fél hét és nyolc óra között Pestszentlőrinc és Vecsés között sem közlekedtek a vonatok avartüzek miatt. Jelentős késések alakultak ki a Budapest–Cegléd vasútvonalon a rendkívüli esemény miatt.

A feltorlódások, kényszerű várakozások miatt a vonatok menetrendje csak vasárnap hajnalban áll helyre. A vasúttársaság az utasok elnézését kéri az önhibáján kívül keletkezett kellemetlenségekért!


Frissítés 2016.07.9-én 20:45 órakor: Üllő és Monor, illetve Monor és Pilis között mindkét vágányt lezárta a Katasztrófavédelem, avartűz miatt. A vonatoknak továbbra is várakozniuk kell, jelentős késések alakulnak ki a Budapest-Cegléd vonalon.


Frissítés 2016.07.9-én 20:15 órakor: Pestszentlőrinc és Vecsés között az avartüzet eloltották, a vonatközlekedés mindkét vágányon újraindult. A feltorlódások, kényszerű várakozások miatt azonban a vonatok menetrendje csak vasárnap hajnalban állhat helyre.


Előzmény: Pestszentlőrinc és Vecsés között szombaton este fél hétkor a tűzoltóság lezáratta mindkét nyíltvonali vágányt. A debreceni és a szegedi vonatoknak kényszerűen az állomásokon kell várakozniuk. 

Budapest, 2016. július 9.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság